Rungsted-Hørsholm FK forlænger en back og en angriber

Nicolai Dahl Christensen fra Rungsted-Hørsholm FK i nærkamp i en kvalifikationskamp til Select Herre Floorball Ligaen 20/21. Foto: Kim Lund Johansen

Oprykkerne fra Rungsted-Hørsholm FK i Select Herre Floorball Ligaen har yderligere to brikker på plads til den kommende sæson i landets bedste række.

Den nordsjællandske klub har de sidste par dage stukket forlængelser ud til et par af de spillere som i denne sæson har været med til at rykke klubben op. Således er der kommet nye aftaler til forwarden Anders Sørensen der er en af de rutinerede spillere, som primært gør sig i tredjekæden, men som tidligere har udfyldt de huller, som har opstået i forbindelse med skader og fravær til andre spillere.

Den anden spiller, som er på plads i Rungsted er den 17-årige back Nicolai Dahl Christensen, som udviklingsmæssigt har taget store skridt de sidste par sæsoner. Rungsted-Hørsholms cheftræner Peter Hjermind forventer at Nicolai Dahl Christensen vil få en stor rolle i den kommende sæson og imponere med sin hurtighed og relativt gode skud.