Rungsted-Hørsholm FK har de første tre spillere på plads

Gustav Damgaard fra Rungsted-Hørsholm FK i kamp om bolden i en kvalifikationskamp mod Rødovre FC til Select Herre Floorball Ligaen 20/21. Foto: Kim Lund Johansen

Oprykkerne til den kommende sæsons Select Herre Floorball Liga, Rungsted-Hørsholm FK har de sidste par dage præsenteret tre spillere til deres herreliga trup. Således har den nordsjællandske klub præsenteret lettiske Kristers Kuznecovs, som er kommet til fra den lettiske liga.

Kuznecovs er back og skal ind og styrke defensiven hos oprykkerne, på trods af han kun er årgang 2002. Netop årgangen betyder også at Rungsted-Hørsholm FK sender deres første forstærkning i kamp til det forestående U18 DM i Frederikshavn i weekenden.

Udover tilgangen af Kristers Kuznecovs, har klubben også lavet aftaler med de to 16-årige talenter Gustav Damgaard og Alexander Tritsaris, som begge er at finde i den organgeklædte trup i den kommende sæson. Begge spillere, er stille og roligt gledet ind i større roller på Rungsted-Hørsholm-holdet i de sidste par sæsoner, og skal nu for alvor testes af mod de bedste.