Rungsted-Hørsholm FK lancerer akademi

Foto: Rungsted-Hørsholm Floorball Klub

Rungsted-Hørsholm Floorball Klub har her til morgen via en pressemeddelse annonceret at klubben starter et floorball akademi op 1. januar 2021.

Navnet på akademiet er: Rungsted Floorball Academy.

Følgende er sakset fra pressemeddelelsen:

Floorball Academy Rungsted er for de spillere, som har viljen til at ville og som har de sportslige forudsætninger for at kunne udvikle sig til en spiller med liga potentiale.

Visionen med Floorball Academy Rungsted er at give spillerne de bedste forudsætninger for at udvikle sig til kommende profiler i ligaen og på det danske landshold.

Man behøver ikke at være det største talent, men at have viljen til at villeUdover den almindelige træning i ens klub tilbydes 2 ekstra træningspas om ugen, hvor kompetente trænere giver 1:1 coaching og hjælper med at lave individuelle træningsplaner med fokus på den fysiske, tekniske og taktiske del af træningen.

Floorball Academy Rungsted starter 1. Januar 2021 og kører frem til sommerferien og det er gratis for alle der bliver optaget. Der vil være træning torsdag/fredag og lørdag. Vi starter op med drenge i 2020/2021, men det er ambitionen at det skal udvides, så det allerede fra næste år bliver for drenge og piger.

Rungsted-Hørsholm FK fortæller at der kommer til at være tre trænere tilknyttet, som vil have hver deres fokus område.

Kim Lund Johansen, skal stå for den fysiske træning.

Rico Mikkelsen, skal stå for den tekniske træning.

Jens Hagbarth, skal stå for den mentale og taktiske træning.

Man kan følge projektet udfolde sig på akademiets Facebookside nedenfor: