Rungsted-Hørsholm FK: – Vi vil i ligaen fra næste sæson!

Foto: Rungsted-Hørsholm FK

Rungsted-Hørsholm FK meldte i går ud på deres Facebookside at de har lagt en klar plan for klubbens bedste herrehold, for de kommende år, også kaldet “Vision 2025”.

“Vision 2025” er en udspringer af den tidligere “Vision 2021”. Rungsted-Hørsholm har arbejdet målrettet hen i mod at have fundamentet på plads til et ligahold i 2021 og det mener klubben nu de har, hvis de kan spille sig til en plads via kvalifikationsspillet.

LÆS MERE: Kvalifikationsspillet til herreligaen

Dermed ligner det at Select Floorball Ligaen får deltagelse af seks hold fra den kommende sæson.

Rungsted-Hørsholms beslutning om at spille liga, kommer på baggrund af et solid fundament melder klubben:

– Rungsted Hørsholm Floorball Klub er Danmarks næststørste klub med en stor ungdomsafdeling, hvor der kontinuerligt vil komme spillere op de næste mange år og derfor hviler beslutningen på et solidt fundament.

– I 2018 lancerede klubben vision 2021 med en målsætning om at være repræsenteret i landets bedste række i 2021. Visionen blev underbygget af en række målsætninger og strategiske indsatser, som alle er blevet indfriet:

– Etablering af ungdomshold i alle rækker (TJEK)

– Gruppe på 15-20 drenge i alderen 14-17 år (TJEK)

– Integration af 1-4 spillere op på det bedste seniorhold for hvert år (TJEK)

– Klubben har 1-2 spillere inde omkring U19 landsholdet (TJEK)

– Vinde 1. division i 2020/2021 (TJEK)

LÆS MERE: Optakt: Hvidovre Attack FC – Vanløse Floorball

Den nordsjællandske klub er godt klar over at de første år i det bedste selskab bliver rigtig svære, og hvor det gælder om at etablere holdet, som man tidligere har set Vanløse gøre med stor succes. Når de første år er overstået, stiger ambitionerne gradvist. Blandt andet vil klubben i Pokal Final4 inden 2025:

– De første år vil det komme til at handle om at etablere holdet i herre-ligaen, og vænne holdet og de unge spillere til tempoet. Først i år 2025 har vi en målsætning om deltagelse i Final 4, hvilket skal give spillerne den fornødne ro på den korte bane, hvor vi ikke har de store forventninger til holdet kan slå de bedste hold, men at kunne drille dem og hele tiden rykke sig tættere på toppen.

Se hele opslaget Rungsted-Hørsholm FK nedenfor: