RYGTE: Aalborg Flyers på vej ind i herrernes SFL

Foto: Aalborg Flyers

Vi har de sidste par dage fået et par henvendelser om at Aalborg Flyers fra 2.division arbejder på at overtage Aab Floorballs plads i ligaen. Flere personer med Peter Wulff i spidsen skulle eftersigende arbejde på at få skabt fundamentet for et ligahold.

Hvad vi hører skulle Aalborg Flyers have fået til d. 10 juni af Floorball Danmark til at finde de ressourcer der skal til og give et endeligt svar om klubben er klar. Træneren for projektet skulle blive sidste års dameliga træner i Aalborg Flyers Kim Egebjerg.

LÆS MERE: BEKRÆFTET: Aab Floorball ude af herrernes SFL

Udover Kim Egebjerg hører vi også et navn, som Steffen Jensen blive nævnt. Han var i sidste sæson assistent træner i naboklubben Aab Floorball efter en skade satte en stopper for floorballkarrieren på banen. Unægtelig en spændende og god kapacitet at få ind i et sådan projekt.

Man må formode at chancen for at dette projekt skal lykkes, bunder i muligheden for at tiltrække de spillere, som var en del af Aabs ligahold i sidste sæson samtidig med at Flyers selv har spillere at tilsætte.

Vi forsøger at få en kommentar fra Aalborg Flyers lejren de næste dage.