RYGTEBØRSEN 3/6

Foto: Brønderslev Hot Shots FC

Enkelte ting er altid som det plejer, uanset Coronakrise eller ej. Silly Season! Det er den tid på året, hvor klubberne skal sammensætte deres trupper. Det betyder traditionelt en del rygter rundt omkring i de bedste danske floorball klubber.

Floorballportalen samler her de varmeste rygter, som vi har fået flest henvendelser på. Vi skal understrege at det kun er rygter og IKKE er bekræftet officielt nogen steder.

LÆS MERE: RYGTEBØRSEN 1/6

Så ser det ud til at blive lidt mere konkret i forhold til trænersituationen i Brønderslev Hot Shots FC

Mattias Wennbring Stoppet -> Brønderslev Hots Shots FC:

Tidligere dansk dame landstræner, ligatræner i Hvidovre, Brønderslev og Jægerspris ser ud til at skulle være manden der skal lede Hot Shots-mandskabet i næste sæson. Vi har i hvert fald flere kilder, som fortæller samme historie. Svenske Wennbring bor ganske tæt på Brønderslev, hvorfor dette kun styrker validiteten i dette rygte.

Johan Uppstrøm Brønderslev Hot Shots FC -> Brønderslev Hot Shots FC:

Wennbring ser ud til at få svensk hjælp i trænerteamet af Johan Uppstrøm, der ligeså er bosat i Brønderslev og spiller på holdet. Det bliver formentlig som spillende assistent træner Uppstrøm skal byde ind, men med hans erfaring, burde det ikke være noget problem.