RYGTEBØRSEN 10/5

Foto: Tomas Nyberg

Enkelte ting er altid som det plejer, uanset Coronakrise eller ej. Silly Season! Det er den tid på året, hvor klubberne skal sammensætte deres trupper. Det betyder traditionelt en del rygter rundt omkring i de bedste danske floorball klubber.

Floorballportalen samler her de varmeste rygter, som vi har fået flest henvendelser på. Vi skal understrege at det kun er rygter og IKKE er bekræftet officielt nogen steder.

LÆS MERE: RYGTEBØRSEN 9/5

I denne udgave skal vi have fat i herrernes Select Floorball Liga, hvor Vanløse ser ud til at få markante forstærkninger ind på holdet.

Dennis Sjøstedt Höllvikens IBF -> Vanløse Floorball:

Dennis Sjøstedt er afslutteren af de to brødre. Han meget korte aftræk og generelt virkelig dygtige afslutningsevner gør ham til en stor trussel over alt i offensivzone. Han har tidligere med stor succes optrådt i den danske liga, hvor han blev topscorer i østrækken med hele 29 mål og 13 assister. Har de seneste sæsoner holdt sig igang med at spille division 2 i Höllviken, hvor han også spillede SSL for to sæsoner siden. Her leverede han 10 mål og syv assister i 28 kampe. Dennis Sjøstedt er 28 år.

Fredrik Sjøstedt Höllvikens IBF -> Vanløse Floorball:

Den ældste af de to, har haft stor succes siden de to brødre sidst forlod Vanløse. 121 kampe i SSL og 41 points. I en alder af 33 år er Fredrik Sjøstedt stadig en stor kapacitet. Selvom han ikke har spillet i den seneste sæson, må det formodes at Frederik Sjøstedt kan tilføre et ung Vanløse hold stor kvalitet. Selvom avisen Trelleborgs Allehanda melder om at Fredrik Sjøstedt har lagt staven på hylden tror vi godt han kan lokkes til Danmark.

Ekstra info:

Både Fredrik og Dennis er aktive i Höllvikens IBF i forskellige roller, derfor er der givet noget logistik og prioritering som skal på plads, HVIS det bliver aktuelt med de to svenske brødre.