RYGTEBØRSEN 19/4

Foto: Thomas Krogh Photography

Enkelte ting er altid som det plejer, uanset Coronakrise eller ej. Silly Season! Det er den tid på året, hvor klubberne skal sammensætte deres trupper. Det betyder traditionelt en del rygter rundt omkring i de bedste danske floorball klubber.

Floorballportalen samler her de varmeste rygter, som vi har fået flest henvendelser på. Vi skal understrege at det kun er rygter og IKKE er bekræftet officielt nogen steder.

Efter første udgave af RYGTEBØRSEN kom der hurtigt meldinger om at Rasmus Overgaard ikke skulle nogle steder fra flere kilder, til gengæld er der dukket et interessant rygte op omkring en ny træner til Hvidovre:

Rasmus Overgaard fra Aab Floorball -> Fortsætter i Aab:

Rasmus Overgaard skulle angiveligt have meddelt Aab at han fortsætter i den “nordjyske hovedstad”. Derfor kan vi nok strege den stærke back fra rygte listen i denne omgang.

Erik Hensfeldt(træner) fra Bjärred og Skånelaget -> Hvidovre Attack FC:

Det er godt nok en måneds tid siden skulle have været kontakt første gang og det er usikkert om det er ført til mere. Men sikkert skulle det være at Erik Hensfeldt har været på tale i Hvidovre. Hensfeldt har de seneste sæsoner trænet Skånelaget og de ældste juniorhold i Bjärred. En træner der også tidligere har dannet makkerpar med den danske A-landsholds træner Mikael Karlberg. Ikke utænkeligt at det er den vej kontakten er blevet skabt.

Andreas Hansson fra Copenhagen FC -> fortsætter i Copenhagen FC:

Den store svensker med den enorme rækkevidde fortsætter formentlig i Valby-klubben. Han har gode relationer til træner Mattias Hacke Johansson, og det har været en stor succes med Hansson i Copenhagen hidtil, så hvorfor ikke fortsætte?

Peter Mårtensson fra Copenhagen FC -> fortsætter i Copenhagen FC:

Samme historie gør sig gældende for den stabile back Peter Mårtensson. Han har været et solidt indslag på backlinjen i Copenhagen, og kan med sin erfaring, være en vigtig brik til at holde styr på de mange unge talentfulde spillere der render rundt i Valby.