RYGTEBØRSEN 21/4

Foto: Thomas Krogh Photography

Enkelte ting er altid som det plejer, uanset Coronakrise eller ej. Silly Season! Det er den tid på året, hvor klubberne skal sammensætte deres trupper. Det betyder traditionelt en del rygter rundt omkring i de bedste danske floorball klubber.

Floorballportalen samler her de varmeste rygter, som vi har fået flest henvendelser på. Vi skal understrege at det kun er rygter og IKKE er bekræftet officielt nogen steder.

LÆS MERE: RYGTEBØRSEN 20/4

I denne udgave af RYGTEBØRSEN skal vi en tur til damernes Select Floorball Liga. Her skulle der ske lidt rokeringer hos to af topholdene på Sjælland:

Nanna Møller Sørensen Århus FK -> Copenhagen FC:

Den stærke landsholdsspiller skal til København og studere, derfor virker det ikke usandsynligt at hun vælger det stærkeste mandskab på Sjælland at spille for. Det kan blive noget af en powerduo med Nanna Møller Sørensen og Matilde Lundberg Christensen. Til sæt derudover de mange andre dygtige spillere.

Line Lauridsen Copenhagen FC -> Stopper:

Der kan ske mange ting hen over en ekstra lang sommerferie, især oven på en den meget pludselig afbrudte sæson. Men det skulle dog være stor sandsynlighed for at rutinerede og landsholdsmeriterede Line Lauridsen ligger staven på hylden og ikke spiller i den kommende sæson.

Jasmin Damm Hvidovre Attack FC -> Pause:

Frederikshavneren der har været i Hvidovre de sidste par sæson, er grundet udlandsophold nød til at holde en pause fra floorballkarrieren i Danmark. Det er i hvert fald det vi hører. Spørgsmålet er så om hun returnere undervejs i sæsonen?