RYGTEBØRSEN 23/4

Foto: Thomas Krogh Photography

Enkelte ting er altid som det plejer, uanset Coronakrise eller ej. Silly Season! Det er den tid på året, hvor klubberne skal sammensætte deres trupper. Det betyder traditionelt en del rygter rundt omkring i de bedste danske floorball klubber.

Floorballportalen samler her de varmeste rygter, som vi har fået flest henvendelser på. Vi skal understrege at det kun er rygter og IKKE er bekræftet officielt nogen steder.

LÆS MERE: RYGTEBØRSEN 22/4

I denne udgave skal vi et smut forbi de forsvarende danske og pokalmestre Benløse FC der formentlig skal sige farvel til en rutinerede svenskspiller og måske skal sige goddag til en rutineret dansk målræv.

Johan Selander Benløse FC -> Stopper:

Den bundrutinerede svenske allrounder Johan Selander har efterhånden noget en alder, hvor det kan komme til at knibe med fysikken. Dog har han kun spillet i udvalgte situationer i denne sæson for Benløse og denne rolle på holdet, kan måske forlænge karrieren for svenskeren der bor i København til daglig.

Stefan Hedorf Hvidovre Attack FC3 -> Benløse FC:

En af de absolut bedste afsluttere i dansk floorballs historie kan muligvis stå over for et comeback hos Benløse FC, som han jo vandt det danske mesterskab med i 2018/2019 sæsonen. Efter Mathias Glass er taget til SSL, kunne det være fristende at tro, at Hedorfs gode ven Martin Lytje trækker lidt i trådene for at hente goalgetteren tilbage i folden, for at finde nogle af de mange mål Glass tager med til Sverige.