RYGTEBØRSEN 30/4

Johan Selander i kamp for Benløse i mod Hvidovre Attack. Foto: Thomas Krogh Photography

Enkelte ting er altid som det plejer, uanset Coronakrise eller ej. Silly Season! Det er den tid på året, hvor klubberne skal sammensætte deres trupper. Det betyder traditionelt en del rygter rundt omkring i de bedste danske floorball klubber.

Floorballportalen samler her de varmeste rygter, som vi har fået flest henvendelser på. Vi skal understrege at det kun er rygter og IKKE er bekræftet officielt nogen steder.

LÆS MERE: RYGTEBØRSEN 29/4

Vi skal til Sjælland og de danskemestre der kan se deres svenske allround spiller Johan Selander rykke videre til københavnsområdet.

Johan Selander Benløse FC -> Vanløse Floorball:

Johan Selander har fået mange rosende ord med på vejen for sin sublime indstilling og evne til at hjælpe og guide unge spillere i Benløse FC. Vores kilder siger at der skulle være bud efter den meget rutinerede svensker i Vanløse Floorball. Spørgsmålet er om han skal være træner for det unge mandskab eller man måske håber at kunne vride en sæson mere ud af den aldrende svensker? Selander er i øvrigt bosat i København, hvilket ikke trækker validiteten ned.