RYGTEBØRSEN 31/5

Foto: Aalborg Flyers

Enkelte ting er altid som det plejer, uanset Coronakrise eller ej. Silly Season! Det er den tid på året, hvor klubberne skal sammensætte deres trupper. Det betyder traditionelt en del rygter rundt omkring i de bedste danske floorball klubber.

Floorballportalen samler her de varmeste rygter, som vi har fået flest henvendelser på. Vi skal understrege at det kun er rygter og IKKE er bekræftet officielt nogen steder.

LÆS MERE: RYGTE: Aalborg Flyers på vej ind i herrernes SFL

Så er de første mulige tilgange til Aalborg Flyers ligaprojekt begyndt at flyde. Vi har fra flere kilder hørt nedenstående navne.

Lasse Majland Aab Floorball -> Aalborg Flyers:

Lasse Majland spillede i sidste sæson hos Aab Floorball, der nu er ude af ligaen. Majland har trods sin unge alder ligaerfaring fra Frederikshavn Blackhawks og Aab Floorball. Uden tvivl en vigtig tilføjelse for Flyers mandskabet på målmandsposten, hvis det lykkedes at lokke Aalborg bosiddende Majland til Flyers.

Sami Pulkkinen Aab Floorball -> Aalborg Flyers:

ikke så underligt er endnu en Aab-spiller på tale i naboklubben. Finske Sami Pulkkinen skulle eftersigende være interesseret i at rykke ud for Aalborg Flyers. Eftersigne skulle 23-årige Pulkkinen ikke have lyst til at spille andet end liga og nærliggende at dette foregår i Flyers, hvor han vil få en vigtig rolle.