RYGTEBØRSEN 4/6

Foto: Thomas Krogh Photography

Enkelte ting er altid som det plejer, uanset Coronakrise eller ej. Silly Season! Det er den tid på året, hvor klubberne skal sammensætte deres trupper. Det betyder traditionelt en del rygter rundt omkring i de bedste danske floorball klubber.

Floorballportalen samler her de varmeste rygter, som vi har fået flest henvendelser på. Vi skal understrege at det kun er rygter og IKKE er bekræftet officielt nogen steder.

LÆS MERE: RYGTEBØRSEN 03/06

Mere Brønderslev Hot Shots FC. Fire Aab-spillere har i denne uge været til prøvetræning og derudover kunne det også ligne Andreas Fredén rykker til Nordjylland.

Jannick Christoffersen Aab Floorball -> Brønderslev Hot Shots FC:

Niklas Christoffersen Aab Floorball -> Brønderslev Hot Shots FC:

Rasmus Birmann Aab Floorball -> Brønderslev Hot Shots FC:

Sami Pulkkinen Aab Floorball -> Brønderslev Hot Shots FC:

Fire mand fra det nu nedlagte Aab Floorball-mandskab der trak sig fra ligaen i foråret. Vores kilder fortæller at de alle har trænet med hos Hot Shots i denne uge. Alle er spillere der kan gøres sig i ligaen, og som har ambitioner om mere. Det vil været et vigtigt tilsæt i Brønderslev at få fire solide ligaspillere ind til deres smalle trup. Det kan måske give håb om mere i det nordjyske?

Andreas Fredén Copenhagen FC -> Brønderslev Hot Shots FC:

Vi har tidligere fået efterretninger om at Andreas Fredén ville forlade Copenhagen FC. Det vi hører er at den hårdtarbejdende og sympatiske svensker er flyttet til Brønderslev. Det er derfor nærliggende at Fredén skal spille hos det lokale floorballhold.