RYGTEBØRSEN 7/5

Foto: Thomas Lunau

Enkelte ting er altid som det plejer, uanset Coronakrise eller ej. Silly Season! Det er den tid på året, hvor klubberne skal sammensætte deres trupper. Det betyder traditionelt en del rygter rundt omkring i de bedste danske floorball klubber.

Floorballportalen samler her de varmeste rygter, som vi har fået flest henvendelser på. Vi skal understrege at det kun er rygter og IKKE er bekræftet officielt nogen steder.

LÆS MERE: RYGTEBØRSEN 30/4

Vi skal igen til Damhussøen i udkanten af København. Her kunne der godt ske at være lidt gang i aktivteten i mellem Vanløse og Rødovre.

Rasmus Bømervang Vanløse Floorball -> Rødovre Floorball Club:

Rasmus Bømervang er tidligere u19 landsholdsspillere og har tidligere spillet i Rødovre. Med lidt usikkerhed om Vanløses trænersituation, er det ikke helt utænkeligt at der kunne tikke et tilbud ind for den vævre men særdeles begavet teknikker, der kan spille alle positioner. Men en forlængelse i Vanløse er nok heller ikke helt utænkeligt.

Jesper Selander Benløse Floorball Club -> Vanløse Floorball:

Vi har tidligere haft berørt dette rygte. Vi hører at Selander stadig er et særdeles varmt emne hos Vanløse, og der også bliver kigget ind i muligheden for at den rutinerede svensker skal overtage trænerposten fra Marck Lundberg.