RYGTEBØRSEN 8/5

Foto: Piet Kobusch Simonsen

Enkelte ting er altid som det plejer, uanset Coronakrise eller ej. Silly Season! Det er den tid på året, hvor klubberne skal sammensætte deres trupper. Det betyder traditionelt en del rygter rundt omkring i de bedste danske floorball klubber.

Floorballportalen samler her de varmeste rygter, som vi har fået flest henvendelser på. Vi skal understrege at det kun er rygter og IKKE er bekræftet officielt nogen steder.

LÆS MERE: RYGTEBØRSEN 7/5

Vi bliver på Sjælland i denne udgave af RYGTEBØRSEN. Det tyder på at der kunne være lidt rokeringer internt i damernes Select Floorball Liga.

Tine Vinther Rødovre FC -> Herlev FC:

Tine Vinther har tidligere spillet i Herlev i mange sæsoner og har rigtig mange ligakampe på sit CV. Med Rødovres brede trup og øget konkurrence, kunne dette godt ligne et godt match for Herlev og Tine Vinther, der kan bringe en masse rutine med til uprøvet Herlevhold der tilbage i ligaen.

Simone Jørgensen Hvidovre Attack FC -> Copenhagen FC:

Det er her et skifte, som for alvor ville kunne sende Hvidovre i knæ i topkampen i damernes Select Floorball Liga. Landsholdsspiller Simone Jørgensen kan være en dominerende spiller på banen, når det kører for hende, noget som et Copenhagenhold ville elske at få tilført. Simone Jørgensen har tidligere optrådt i Copenhagen, hvilket ikke gør dette helt urealistisk.