RYGTEBØRSEN 9/5

Foto: Michael Peter/IFF

Enkelte ting er altid som det plejer, uanset Coronakrise eller ej. Silly Season! Det er den tid på året, hvor klubberne skal sammensætte deres trupper. Det betyder traditionelt en del rygter rundt omkring i de bedste danske floorball klubber.

Floorballportalen samler her de varmeste rygter, som vi har fået flest henvendelser på. Vi skal understrege at det kun er rygter og IKKE er bekræftet officielt nogen steder.

LÆS MERE: RYGTEBØRSEN 8/5

Vi fortsætter igen i dag med at bevæge os rundt på de sjællandske breddegrader og har et par nye rygter med os.

Sabrina Haugsted Sydsjællands Floorball Club -> Rødovre Floorbal Club:

Sabrina Haugsted har været keeper hos Sydsjællands Floorball Club nogle sæsoner nu, men ser ud til at drage videre i karrieren, og bevæge sig noget op af i ligaen. Rødovre skulle være næste klub for keeperen.

Victoria Wohlert Hvidovre Attack FC -> Copenhagen Floorball Club:

Trafikken fra Hvidovre til Copenhagen ser ud til at fortsætte. Igår var det landsholdsspilleren Simone Jørgensen og i dag hører vi så at landsholdsforwarden Victoria Wohlert skulle være på vej samme vej. Selvom Hvidovre har en bred trup og mange talentfulde spillere, så vil det være noget af et tabe at miste den 18-årige forward der var med til VM for Danmark i december.

Mette Bidstrup Stoppet -> Herlev FC:

Mette Bidstrup meldes på vej tilbage på til landets bedste række i floorball efter en pause. Bidstrup har mange, mange års erfaring at tilbyde det urutinerede Herlev hold. Hun er tilmed Herlev-pige. Unægtelig et godt match for begge parter umiddelbart.