Sarah Hammer til Hvidovre Attack FC

Sarah Hammer fra Hvidovre Attack FC. Foto: Hvidovre Attack FC

Hvidovre Attack FC henter til den kommende sæson en solid forstærkning i form af Sarah Hammer, som kommer til klubben fra rivalerne i Select Kvinde Floorball Ligaen, Rødovre FC. Om valget af Hvidovre har Sarah især lagt vægt på hendes personlige udvikling, som floorballspiller:

– Når jeg er endt i et klubskifte er det for at sætte en anden retning for min personlige floorballudvikling. Jeg har i mine besøg hos Hvidovre allerede oplevet at få en direkte og personlig coaching fra Carsten, hvilket lige præcis er det jeg har søgt.

Sarah ser samtidig frem til, at indgå i en trup der har et stort udviklingspotentiale:

– Herudover oplever jeg, at Hvidovres trup har et stort udviklingspotentiale med adskillige unge spillere, som også kan give mig en anden rolle på holdet, samtidig med at der er rutinerede spillere jeg kan støtte mig op af, fortæller hun til Hvidovres Facebookside.

Målsætningen for den kommende sæson er klar for Sarah – Udtagelse til det kommende VM. Hun har allerede lagt en plan sammen med hendes kommende cheftræner og ser ligeledes frem til en spændende sæson med hendes nye holdkammerater:

– Jeg ser frem til en sæson med en masse udfordring, læring og seriøsitet. Jeg skal ikke lægge skjul på, at jeg har en målsætning om at komme med til VM, og det er en af de målsætninger som jeg har aftalt med Carsten, at vi skal arbejde stenhårdt hen imod, siger Sarah til Hvidovres Facebookside.

Sarah ser frem til, at få noget mere ansvar i Hvidovre og fortæller samtidig, at hendes nye klub kan forvente stenhårdt og dedikeret arbejde fra hendes side i den kommende sæson.