Semifinaleoptakt: Benløse FC – Vanløse Floorball

Fredrik Sjøstedt fra Vanløse Floorball med bolden i mod Jesper Roland fra Benløse FC i SFL 20/21. Foto: Thomas Krogh Photography

Benløse FC skal op i mod Vanløse Floorball i Select Herre Floorball Ligaens ene semifinale, hvor semifinaleserien starter søndag eftermiddag i Vanløse med kamp1.

LÆS MERE: Head-2-Head: Benløse FC – Vanløse Floorball

Vanløse Floorball sluttede mellemspillet af på en dårlig note, ved at tabe ret klart på hjemmebane til Strandby Tornados, der dog kæmpede for en plads i semifinalerne. Men det er ikke kun resultatmæssigt det har ikke har kørt for Vanløse.

For ca. 10 dage siden blev tre spillere nærkontakt til en person uden for truppen der var covid-19 positiv. Det betød isolation og masser af test, hvilket nok ikke helt utænkeligt har skabt lidt uro omkring holdet.

Udover uroen omkring covid-19, har et par spillere været skadet. Fredrik Sjøstedt, Daniel Andersen og Simon Lehnert var ude i kampen mod Strandby, men hvad status er på de tre spillere er usikkert. Mon ikke de står klar, når der fløjtes op til første faceoff kl. 15:00 søndag.

LÆS MERE: Johan Selander: – Specielt at møde Benløse

Benløse FC går ind til denne semifinaleserie, som klare favoritter. I de fire opgør de to hold har spillet i denne sæson mod hinanden, har Benløse vundet rimelig klart. Dog har Vanløse bidt fra sig i et par af kampene, men evnen til at sætte 60 gode minutter sammen, har manglet, og det har kostet mod en skarp Benløse-offensiv.

Det er sidste tur med kliken for Jesper Roland, Daniel Nygaard og Daniel MacCabe, der efter denne sæson rejser til Sverige. Derfor er der nok ikke nogen tvivl om at motivationen har fået et ekstra skud i de sidste og afgørende kampe i sæsonen. Benløse vil tidligt gerne sætte Vanløse på plads, så der ikke bliver tvivl om udfaldet i kampene.

LÆS MERE: David de Fries: – De sidste aftaler skal på plads

Floorballportalen.dks bud på seriens udfald: Benløse FC i 2 kampe.

Kampprogram:

Kamp1: 23. maj kl. 15:00 Vanløse Floorball – Benløse FC

Kamp2: 29. maj kl. 15:00 Benløse FC – Vanløse Floorball

Kamp3: 30. maj kl. 14:00 Benløse FC – Vanløse Floorball (evt.)