Semifinaleoptakt: Copenhagen FC – Aab Floorball

Carina Vestergaard fra Aab Floorball afslutter mod Copenhagen FC i Pokalfinalen 2021. Foto: Thomas Krogh Photography

Re-match fra Pokalfinalen 2021 i denne semifinaleserie i mellem Copenhagen FC og Aab Floorball. Copenhagen vandt i sikker stil i pokalfinalen med 13-3 over Aab, der dog fik startet den kamp rigtig godt, og i hvert fald fik nogle svar på, hvordan det suveræne Valby-mandskab kan rystes.

LÆS MERE: Head-2-Head: Copenhagen FC – Aab Floorball

Copenhagen sad som vinder af øst-rækken over i kvartfinalerne og har derfor haft kamppause på næsten en måned, men i følge holdets træner Jesper Schow har de holdt hjulene igang med tempofyldte træninger og sociale arrangementer, så det burde være et skarpt Copenhagen-hold der møder op i Aalborg lørdag eftermiddag til kamp1 i serien.

Aab Floorball kom igennem deres kvartfinaleserie mod Hvidovre Attack FC med to sejre. Men i sær i kamp2 var det noget mere tæt end hvad der var forventet og ifølge holdets træner Niklas Knøsen, så var koncentrationen ikke på plads og de københavnske underdogs blev undervurderet og udnyttede det til at presse Aab.

Nu gælder det semifinalen og der venter mindst to kampe i mellem Copenhagen og Aab og en eventuel kamp3, men det tror de færreste vel på? Nuvel, der er nok sket vildere ting, end hvis et ret stærkt Aab-hold lykkedes med at slå Copenhagen en enkelt gang. Især kamp1 på hjemmebane har nordjyderne nok kig på, for at skabe overraskelsen. Copenhagen med lang kamppause og modsat et Aab-hold der har to kampe fra kvartfinalerne og noter fra pokalfinalen de kommer ind med til første møde.

LÆS MERE: Niklas Knøsen: – Vi kan spille mere frit

Carina Vestergaard viste skarphed i kvartfinale2 mod Hvidovre, den skarphed skal i den grad tages med til første opgør. I pokalfinalen var topscorer Nicoline Pihl en skygge af sig selv, og Michell Knøsen blev sendt i bad knap midtvejs i kampen. Rammer de to offensive profiler deres niveau, skal der altså godt opstå gode ting for Aab.

Copenhagen vil ret sikkert starte kampen på to kæder, for at sende et statement tidligt og tage broden af Aabs høje pres der overraskede dem i pokalfinalen. Derfra tilsættes tredjekæden når der er behov for det. Især førstekæden med Matilde Christensen, Klara Fjorder og bundrutinerede Line Lauridsen var voldsomt dominerende i pokalfinalen, de har formentlig det ekstra gear Aab ikke kan matche i alle 60 minutter i de to første kampe.

LÆS MERE: Jesper Schow Petersen: Det kræver en stærk indsats

Floorballportalen.dks bud på seriens udfald: Copenhagen FC i to kampe.

Kampprogram:

Kamp1: 15. maj kl. 15:00 AaB Floorball – Copenhagen FC

Kamp2: 22. maj kl. 14:00 Copenhagen FC – AaB Floorball

Kamp3: 23. maj kl. 14:00 Copenhagen FC – AaB Floorball (evt.)