Semifinaleoptakt: Frederikshavn Blackhawks – Strandby Tornados

Dennis Torp fra Frederikshavn Blackhawks tager faceoff mod Emil Kajgaard fra SEIF Tornados. Foto: Helge Overgaard

Herrerne er nået frem til semifinalerne i Select Floorball Ligaen, efter mellemspillet bliver afsluttet i sidste weekend, med maksimal spænding, da Strandby Tornados snuppede den sidste semifinaleplads i sidste kamp mod Vanløse Floorball.

LÆS MERE: Head-2-Head: Fr. havn Blackhawks – SEIF Tornados

Mellemspilsvinderne fra Frederikshavn Blackhawks havde dermed valget i mellem Vanløse og Strandby og her faldt valget ikke overraskende på lokalrivalerne fra Strandby og ikke mindst den korte køretur. Nuvel uanset om det havde været Vanløse eller Strandby havde Frederikshavn været store favoritter.

Lørdag eftermiddag venter første match i semifinale serien, i mellem de to Frederikshavner klubber i en serie, hvor det skal blive spændende, hvor tæt på Strandby kan komme på “storebror”. Strandby starter serien på hjemmebane, og det er her, at overraskelsen skal falde, hvis det skal blive til mere end to kampe i serien.

Strandbys approach bliver formentlig med en lidt mere kontrolleret offensiv, for at give defensiven mere opmærksomhed. Det vil fra start være afgørende at Frederikshavn Blackhawks ikke trækker fra med flere mål, hvis overraskelsen skal blive en realitet. Omvendt venter der Mark Reinert en svær problemstilling i at være meget disciplineret i defensiven, men stadig blive ved med at forsøge at skabe noget fremad i banen.

LÆS MERE: Mark Reinert: – Det er en kæmpe præstation

Hos Frederikshavn Blackhawks vil tilgangen til kampen være den samme, som vi har set hidtil i sæsonen. Tre spillende kæder, med en ekstra kæder på bænken til at gå ind og aflaste, hvis nogle profiler skal spares eller der opstår skader. Blackhawks ved godt de er store favoritter og vil nok gerne tidligt i kampen sætte et statement og lukke Strandby helt ned med en god første periode.

Kampbilledet kunne meget vel blive et tungt pres på Strandby de første minutter og måske hele første periode, før kampen sætter sig og Tornados kan komme frem til lidt mere offensivt.

LÆS MERE: Andreas Glad: – Et næsten perfekt mellemspil

Floorballportalen.dks bud på seriens udfald: Frederikshavn Blackhawks vinder i 2 kampe.

Kampprogram:

Kamp1: 22. maj kl. 16:00 Strandby Tornados – Frederikshavn Blackhawks

Kamp2: 29. maj kl. 16:00 Frederikshavn Blackhawks – Strandby Tornados

Kamp3: 30. maj kl. 14:00 Frederikshavn Blackhawks – Strandby Tornados (evt.)