SFL Herrer: Power Ranking 13/10

Foto: Kim Hessner, Floorballcentret

Vi er godt igang med grundspillet i Select Herre Floorball Ligaen og derfor skal vi have et kig på de ni holds form lige nu.

LÆS MERE: SFL Herrer: Power Ranking 15/9

1. Frederikshavn Blackhawks (-)

Det ser godt ud i Nordjylland. Truppen er bred og holdet virker særdeles homogent. Slog Sunds i første vigtige topopgør og har allerede gjort rent bord med klar margin i de øvrige kampe – Fortsat ubesejret i sæsonen.

2. Benløse Floorball Club (+1)

Benløse ser ud til at have besvaret nogle af de spørgsmål som opstod inden sæsonen med afgangen af Mathias Glass. 26 mål i tre kampe er mere end godkendt. Tre sejre af tre mulige giver en øjeblikkelig førsteplads i Øst.

3. Hvidovre Attack FC (-1)

Hvidovre har fået de sejre som de helt sikkert havde regnet med inden sæsonstart, og så lige et nederlag i 50/50 kampen mod Benløse. Spillemæssigt mangler der stabilitet og topniveauet er ikke fundet endnu.

4. Sunds Seahawks (-)

Klare sejre over Vendsyssel og Tornados, men også et knebent nederlag til Blackhawks. Sunds mangler de sidste marginaler for at få skovlen under Blackhawks i denne sæson og for alvor at kunne melde sig ind i titelkampen til foråret.

5. Vanløse Floorball (+1)

Herlig opportunistisk start af Vanløse, der har fået balanceret deres meget aggressive approach så de nu også får lukket af bagude, efter 14 mål i mod i nederlaget til Benløse. Pressede Hvidovre helt til sidste sekund i weekenden.

6. Copenhagen Floorball Club (-1)

Har som det eneste hold mødte alle hold i øst-rækken. Lige nu tegner der sig et billede af at Copenhagen har god bredde, men mangler top i holdet til at afgøre kampene. Næste kamp er en must-win kamp mod Rødovre, hvis mellemspillet skal kunne nås.

7. SEIF Tornados (-)

Ligner den tredje deltager fra vest-rækken i det landsdækkende mellemspil efter nytår. Vandt suverænt over Vendsyssel i deres første indbyrdes opgør og har også lavet flotte præstationer i mod Sunds og Blackhawks.

8. Rødovre Floorball Club (-)

Skulle formentlig have haft point hjemme mod Copenhagen i premieren, men satte en 3-1 føring over styr. Tabte det vigtige opgør med Vanløse, meget klart med hele 10-1. Rødovre mangler marginaler og bredden ser tvivlsom ud i forhold til de øvrige hold i rækken.

9. BFC Vendsyssel (-)

De unge gutter fra BFC Vendsyssel har i den grad hænderne fulde i denne sæson. Bredden er ikke god, og de to spillende kæder, kæmper hvad de kan og får sig en masse vigtig erfaring for fremtiden. Vendsyssel skal nok indstille sig på at spille kvalspil efter nytår.