SFL Herrer: Power Ranking 15/9

Foto: Kim Hessner, Floorballcentret

Med sæsonstart i midtugen, har vi kigget på holdenes aktuelle styrke lige nu. Vi har vægtet nye spillerskifter og resultaterne fra trænings og pokalkampe med i denne vurdering:

LÆS MERE: SFL Herrer: Power Ranking 14/6

1. Frederikshavn Blackhawks

Sejr over Sunds Seahawks i pokalturneringen, hvor der blev leveret en næsten helstøbt indsats. Kun de sidste 15 minutter i kampen var ikke godkendt. Andreas Glad ser ud til have fundet sig hurtigt tilrette i trænersædet.

2. Hvidovre Attack FC (+1)

Sejr over Benløse FC i pokalturneringen. En flot og vigtig skalp for Hvidovre, der er på jagt efter to finaler i denne sæson. Ser stærke og solide ud. Bliver spændende at følge, hvor meget bredden kommer til at bidrage.

3. Benløse Floorball Club (-1)

Mathias Glass er væk, og hans mange mål fra sidste sæson, SKAL erstattes. Det ved de godt på Midtsjælland. Skuffende pokal-exit, men nu er fokus rettet ind på at finde balancen i holdet og ikke mindst vinde DM-guldet!

4. Sunds Seahawks (-)

Skuffende indsats i pokalnederlaget til Blackhawks. Stort comeback, men for mange fejl blev afgørende. Har holdet til at stå i en semifinale. Mathias Nordmann skal finde løsningerne og få forløst potentialet i Sunds, og de kan ikke vente til mellemspillet.

5. Copenhagen Floorball Club (-)

Fire svenskere er væk, men holdet virker homogent hos Copenhagen FC. Flere unge spillere skal nu træde frem og tage ansvar. Der vil formentlig komme udsving, men hvis topniveauet rammes, kan de blive et ubehagligt bekendtskab for alle hold i ligaen.

6. Vanløse Floorball (-)

Det kan godt udvikle sig til noget rigtig godt hos Vanløse i denne sæson. Hjørnestenene er på plads i holdet, men er bredden også klar til at konkurrere med på allerhøjeste niveau? Måske mangler der lidt erfaring.

7. SEIF Tornados (-)

Vandt en tæt match over Brønderslev i 2. runde af pokalturneringen. Tornados ligner det tredje hold fra Vest i mellemspillet. Det er dog stadig et meget ungt og uerfarent hold, der render rundt i udkanten af Frederikshavn.

8. Rødovre Floorball Club (-)

Vandt rimelig sikkert over 1.divisions tophold Hafnia i pokalturneringen. Bredden bliver nok Rødovres største problem. Profilerne er der i landsholdsspillerne Kleczewski, Dalkvist og spillende træner Niklas Nordh, men hvad med de næste i rækken?

9. Brønderslev Hot Shots FC (-)

En helt ny begyndelse i Brønderslev. Unge danske spillere tilsat et rutinerede svensk trænerteam. Hot Shots har meldt ud den står på genopbygning, men vær sikker på at de unge drenge ikke ligger sig ned frivilligt, der vil blive kæmpet i hele kampen, men nederlag vil blive hverdag i Nordjylland.