Simon Lehnert: – Vi skal være mere kyniske

Foto: Thomas Krogh Photography

Vanløse Floorball spillede 40 gode minutter i den første semifinale i Select Herre Floorball Ligaen mod Benløse FC. Trods det, så løb københavnerne ind i et klart nederlag på 4-8. Kaptajn for Vanløse, Simon Lehnert, så to godkendte perioder, men er på ingen måde tilfreds med holdets præstation i 2. periode:

– Ikke vores bedste kamp desværre, selvom 1. og 3. periode er godkendt, hvor vi har masser af chancer og står en god defensiv. Men vi taber desværre kampen på 10 minutter i 2. periode, hvor vi løber for meget selv med bold og ikke spiller sammen som hold, hvilket resulterer i mange dumme boldtab, hvor de får mulighed for kontra og det må bare ikke ske mod et hold som Benløse.

Trods nederlaget i den første semifinale, så er Simon stadig optimistisk omkring sit holds chancer for, at kvalificere sig til finalen i Select Herre Floorball Ligaen:

– Selvom det er et nederlag, og vi har ryggen mod muren på lørdag, synes jeg der stadig er mange gode ting vi kan tage med til Ringsted. Vi viser, at vi sagtens kan spille med Benløse og de vinder kampen på vores egne fejl – Eliminerer vi dem føler jeg sagtens vi kan vinde, men det kræver også vi skal være mere kyniske i vores afslutninger.