Smal Rødovre-sejr over Rungsted-Hørsholm FK

Rødovre FCs Cecilie Salejärvi. Foto: Ian Asger Blohm Nielsen

Rødovre FC havde lørdag eftermiddag besøg af Rungsted-Hørsholm FK i Select Kvinde Floorball Ligaen. Det var fra start forventet at hjemmeholdet ville være et eller to niveauer over gæsterne, men sådan blev det ikke helt.

Kampbilledet var med Rødovre FC mest på bolden, men hjemmeholdet fik aldrig spillet til at køre, og de gange, hvor mulighederne opstod for en scoring, blev de misbrugt.

Især Rødovres Laura Bloch havde et par store muligheder i første periode, det kom dog i første omgang ikke til at betyde noget for Rødovre, der bragte sig planmæssigt foran med 2-0, begge scoringer sat ind af Martine Terrida.

Rungsted-Hørsholm havde tydligt fokus på at have en stærk defensiv, og det lykkedes i store dele af kampen, det betød dog også at der ikke kom meget fra gæsterne fremad banen, hvor det for ofte blev lange bolde og dueller.

Den opskrift viste sig i kampens anden periode særdeles effektiv. Rødovre kom ikke frem til særlig meget, selvom bolden tålmodigt blev flyttet rundt på ydersiden af udeholdets forsvar og i stedet for en udbygning af føringen for hjemeholdet, slog Rungsted-Hørsholm til.

Via et indslag i hjørnet var Katrine Lind skarp foran mål og med ryggen til mål, sendte hun en baghånd ind bag Maja Staal i Rødovre-kassen.

Nogle minutter senere var den igen gal i Rødovres bagerste geledder. Rungsted-Hørsholm FK Christina Dahl stod helt umarkeret foran mål og kvitterede med at udligne til 2-2.

I kampen sidste tyve minutter virkede kræfterne til at slippe op for udeholdet, der ikke havde samme intensitet i deres dueller og offensive aktioner.

Rødovre bragte sig på 3-2 og kunne til sidste lukke kampen til 4-2 ved den tidligere Rungsted-Hørsholm FK-spiller Sarah Hammer.