Søren Frederiksens Pokal Final4 tips

Søren Frederiksen. Foto: Privat

Som optakt til Pokal Final4 weekenden har Floorballportalen.dk haft en snak med en række floorballpersonligheder, for at høre deres bud på begivenhedernes gang, når fire hold hos henholdsvis kvinderne og herrernes skal slås om den første titel i denne sæson – Pokalturneringen.

U19 Kvindelandsholdets cheftræner Søren Frederiksen kommer her med sine bud på hvordan kvindernes Pokal Final4 weekend forløber:

LÆS MERE: Pokaloptakt: Aab Floorball – Frederikshavn Blackhawks

AaB – Blackhawks FC

– Her har vi en kamp der kan gå begge veje! Det er ikke bare en gammel kliche, men denne kamp er totalt åben. Holdene har mødt hinanden fem gange efter genåbningen og Blackhawks har vundet de tre og AaB to, men vigtigst er at AaB slutter rigtig godt af mod Frederikshavn. De to hold har dygtige spillere, hvor Aab gerne vil stå tilbage at leve på de kontra de måske er de bedste i Danmark til, så hvis AaB kommer foran med to-tre mål, vil Frederikshavn få det rigtig svært. Hvis tilfældet skulle være at Frederikshavn kommer foran, og AaB skal op og jagte vil AaB’s backer komme på en rigtig svær opgave. AaB har nogle rigtig gode offensive spillere, men de skal også bruges i det defensive og dette kan lade sig gøre, ved at stå langt tilbage på banen. Blackhawks har også gode offensive kvaliteter, men vigtigst for dem er at de ser bedre ud på back pladserne. 50%-50%.

LÆS MERE: Pokaloptakt: Copenhagen FC – Rødovre FC

Copenhagen FC – Rødovre FC

– Denne kamp ser jeg, som en sikker Copenhagen sejr. Jeg kan ikke se hvordan Rødovre skal kunne hive en overraskelse op af hatten til denne kamp. Rødovre har enkelte spillere der holder et godt niveau, og jeg glæder mig meget til at se, hvordan spillerne tackler en svær semifinale. Copenhagen har vist skræmmende styrke i denne sæson, og har naturligvis set frem til muligheden for at løfte en af de pokaler de jagter i denne sæson. Copenhagen er stærkt besat på alle pladser og alle spillere vil kunne tage plads på alle andre liga hold. 90%-10% i Copenhagen-favør.

Hvem ender som vinder af pokalturneringen?

– Jeg vil være meget overrasket, hvis ikke Copenhagen FC står med guldet på søndag. Jeg vil samtidig sige at hvis det bliver AaB, der skal stå ansigt til ansigt mod Copenhagen på søndag, kan de hvis de kommer foran, gøre kampen rigtig svær for københavnerne, via deres vanvittige effektive kontra spil.

LÆS MERE: Thomas Boucharas Pokal Final4 tips

Hvilken spiller tror du vil overraske positivt?

– Jeg har rigtig svært ved at tænke enkelt personer på de fire hold, da man ved et Pokal Final4 får brug for alle spillere, da man spiller to dage i træk og netop af den grund, bliver det Copenhagen der vil vinde, da de har tre kæder og kan spille med tre kæder i alle kampe, de øvrige hold mangle bredde eller lysten til at bruge den.

Hvem tror du bliver MVP i weekenden?

– Jeg er sikker på at Copenhagens offensive spillere med Mathilde(L. Christensen. red) og Agata(Plechan. red) vil være fremtrædende spillere i weekenden.