Sofie Sørensen: – Vi burde ikke ligge i bunden

Sofie Sørensen fra Benløse FC i SFL 20/21. Foto: Susanne Vestergaard

Benløse FC satte en 3-0 føring over styr på hjemmebane mod Jægerspris Underducks, som lykkedes med at få udlignet kampen med kun otte sekunder tilbage af kampen. Benløse FCs anfører Sofie Sørensen gør sig her nogle tanker om kampen:

– Jeg tror vores hold manglede et touch i kampen mod Jægerspris, vi havde bolden det meste af kampen, og havde en masse chancer på mål, som vi ikke lige kunne få ind. Kampens sidste minutter var dog kaotiske, efter straffet der blev scoret på tror jeg Jægerspris fik håb om de godt kunne nå det, vi var måske bare ikke helt klar de sidste minutter af kampen, hvor det gik galt.

LÆS MERE: Galleri: Benløse FC – Jægerspris Underducks

Selvom Sofie Sørensen havde følelsen af at have tabt et point i kampen, så ser hun dog flere ting det unge Benløse-hold kan tage med sig fra kampen:

– Jeg synes at vi som hold skal tage det med fra kampen, at vi er et hold med mange potentialer, men at vi ikke må falde i de sidste minutter. Som sagt havde vi meget af spillet, men fik ikke udnyttet det godt nok i kampen.

Til trods for at Benløse ligger sidst i den østlige del af Select Kvinde Floorball Ligaen, har Sofie Sørensen ikke mistet modet og tror stadig på at hun og holdet kan tage sig til slutspillet i foråret:

LÆS MERE: Vild slutspurt da Benløse og Jægerpris spillede uafgjort

– Vi har den seneste tid også haft en del afbud på holdet da vi jo alle har vores private liv ved siden af sporten, så vi har været en del underskud til træning og kampe, men jeg tror på at vi som et hold ikke burde ligge i bunden som nu, men nok skal komme derop af og jeg tror på vi godt kan nå at komme i slutspillet.