Spændende begivenheder i 2022

Coronaen fylder stadig rigtig meget rundt omkring, og spænder ben for nogen af de store begivenheder som vi i floorballverdenen ser frem til. Senest er Arena Nord pokalturneringen og herrernes VM-kval blevet rykket. Men der er stadig noget at glæde sig til i 2022, og her kommer et overblik over de vigtigste datoer:


Superfinale 2022
DM-finalen for både Herreliga og Dameliga afvikles den 9. april i Frederiksberg Hallen.

LÆS MERE: DM Super Finalerne 2022 afholdes i Frederiksberghallerne

Arena Nord Final4
Finalen i Arena Nord pokalturneringen spilles i arenaen af samme navn i Frederikshavn den 23-24. april. Om lørdagen afvikles semifinalerne for både herrer og damer, mens finalerne spilles søndag.

LÆS MERE: Arena Nord Final4 får ny dato

Landsstævne 2022
En af de helt store begivenheder for ungdomsårgangene, som desværre ikke har kunnet gennemføres de seneste år på grund af corona. Forhåbentlig lykkes det i år fra den 29. april til den 1. maj. Stævnet bliver i år for første gang afholdt i Herning.

LÆS MERE: Landsstævnet skal holdes i Herning

U18drenge Final Four
DM-finalen i drengenes U18-række spilles lørdag aften den 30. april i forbindelse med Landsstævnet. Semifinalerne afvikles om fredagen, samme sted.

U19-VM Kvinder
Fra den 4.-8. maj skulle U19 kvindelandsholdet have været til VM i New Zealand, men desværre blev deres værtskab trukket tilbage på grund af corona. Turneringen skal fortsat spilles på de givne datoer, men placeringen er endnu ukendt.

LÆS MERE: Intet U19 VM for kvinder i New Zealand

Nordic Open
Et nyt koncept for alle ungdomsårgange ser i år også dagens lys I Frederikshavn, der inviterer til Nordic Open fra den 26.-29. maj. Her ventes det at flere udenlandske hold deltager, såfremt restriktionerne tillader dette.

LÆS MERE: Nordic Open er en realitet fra 2022

VM-kval Herrer
VM-kvalifikation for herrerne er også en af de begivenheder der er blevet rykket på grund af corona. Det skulle ellers være spillet allerede i starten af februar, men skal i stedet spilles fra den 24-28. maj i Letland.

LÆS MERE: Danmarks VM-kvalifikation udskudt

Rungsted Cup
Endnu en af de store tilbagevendende begivenheder for ungdomsårgangene er Rungsted Cup, som afvikles fra den 2.-4. september.

VM Herrer
Endelig skal herrelandsholdet spilles deres VM-turnering fra den 5.-13. november og det foregår i Schweiz.