SSL-Highlights: Martina Mörch med i Malmø-sejr

Martina Mörch med bolden for Malmø FBCs Division 1 hold. Foto: Privat

Malmø FBC lukkede grundspillet lørdag eftermiddag i kvindernes SSL, med en sejr efter straffeslag mod Jonköping Innnebandy på hjemmebane. Den danske stjerne Cecilia Di Nardo var ikke med i dagens kamp, men det var en anden dansk spiller.

LÆS MERE: Martina Mörch: – Det handler om ikke at give op

Martina Mörch har tidligere været med på bænken i nogle kampe, men aldrig fået spillet tid. Det skete lørdag eftermiddag, da hun spillede med for Malmø FBC.

Kampen endte 6-5 efter straffeslag og det var naturligvis en glad Martina Mörch Floorballportalen snakkede med efter kampen:

– Kampen igår var vigtig for holdet, ikke fordi at det gjorde nogen forskel i tabellen, men fordi det var en vigtig forberedelse for slutspillet som nærmer sig. Derfor valgte træneren at der skulle testes lidt forskellige spilelementer, og valgte også at give mig chancen at spille fra start.

LÆS MERE: SSL: Dansk landsholdsspiller debuterer i SSL!

– Med 8 minutter tilbage af kampen valgte vi at gå ned på to kæder, men frem til det så spillede jeg hele kampen. Jeg er personligt tilfreds med det spil som min kæde viste på banen, men et moment som vi stadig har brug for at være skarpere på vores skud/måleffektivitet, og det gælder nok faktisk for hele holdet.

Du kan se højdepunkter fra kampen her: