SSL: Mike Trolle starter inde lørdag!

Foto: Thomas Krogh Photography

Höllvikens IBF med Mathias Glass, Lukas Eldholm og Mike Trolle i truppen har tabt deres første to kampe i SSL. Den danske landsholdsmålmand Mike Trolle har måtte agere backup i de første to kampe, men det er faktisk blevet til indhop i begge kampe for Trolle.

I første match kom Mike Trolle ind med 15 sekunder igen af kampen mod Kalmarsund ved stillingen 8-8 og straffeslag til Kalmarsund. Desværre kunne Trolle ikke redde straffeslaget, så Kalmarsund kunne snuppe sejren.

I anden kamp kom Mike Trolle ind noget tidligere. Allerede efter 6 minutter spillet i anden periode og 4-1 til Linköping, som til slut vandt 11-4.

Men nu får Mike Trolle altså lov til at starte en kamp på banen, og det er en stor ting for det danske plankeværk:

– Ja det er min første start i morgen, og jeg glæder mig! Mine forberedelser har været ok, både jeg og holdet havde en rigtig god træning igår, vi fandt en god intensitet og fik nogle aftaler på plads som kan blive vigtige ved kampen i morgen.

– Min form er god, sådan en træning som jeg havde i går er lige vand på min mølle, og når jeg er der har jeg en god fornemmelse inden en kamp. Jeg håber på god opbakning fra mine holdkammerater, og så glæder jeg mig ellers bare til at mine fem måneder med træning forhåbentlig skal kulminere i morgen. Formen og fornemmelsen er der i hvert fald!

Selvom Mike Trolle har fået sin officielle debut, så er det at starte på banen noget ganske andet end at komme ind undervejs i en kamp fortæller Trolle til Floorballportalen og erkender også at han har været overrasket over at komme ind i de første to kampe:

– Jeg havde ikke forventet spilletid i nogle af kampene. I Danmark er det ikke ofte at målmanden bliver byttet ud, men det håndtere de noget anderledes i SSL. Jeg har lært at jeg fremover altid skal være klar på spilletid, også selvom jeg skulle starte på bænken.

– Jeg er meget bedre forberedt til kampen i morgen. Jeg har gået de sidste par dage med sommerfugle i maven, jeg er ikke nervøs, men meget spændt, hvilket normalt er et godt tegn fra min side ! Jeg har forberedt mig ved at kigge nærmere på Helsingborgs offensiv og desuden givet den en ekstra skalle til træning den sidste uge, der er den tænding som der skal være!

HUSK: Du kan se highlights fra Höllvikens kamp mod FC Helsingborg i lørdag aften her på Floorballportalen.dk!