SSL: Mikkel Christensen foran mulig debut i aften

Foto: FC Helsingborg

Det har været en turbulent sæsonstart for den danske landsholdsspiller Mikkel Christensen i FC Helsingborg der spiller i verdensstærkeste floorball liga SSL.

Efter flere skader, er 20-årige Christensen endelig skadesfri og derfor har FC Helsingborg træner Niklas Pålsson valgt at udtage danskeren til kampen mod oprykkerne Fagerhult Habo onsdag aften.

FC Helsingborgs trup lyder på to keepere og 16 mand, derfor må det forventes at Mikkel Christensen starter som 16.mand, men med mulighed for at komme ind, hvis der kommer skader.

LÆS MERE: SSL-Highlights: FC Helsingborgs superduo Linus slog til igen

Mikkel fortæller til Floorballportalen.dk at han forventer se kampen fra bænken, men måske med et sent indhop, hvis kampen går som håbet for SSLs tophold:

– Er lige startet helt op i denne uge, så jeg regner ikke med noget spilletid, men ville være fedt at få debut i dag! Måske Niklas(Pålsson. red) sparer nogle af spillerne, hvis vi er langt foran til sidst, fordi vi også har topkamp på søndag imod Kalmarsund. Så jeg må bare krydse fingre, slutter Christensen til Foorballportalen.dk

HUSK DU KAN SE HIGHLIGHTS FRA KAMPEN I MELLEM FC HELSINGBORG OG FAGERHULT HER PÅ FLOORBALLPORTALEN.DK