Status: Benløse FC

Foto: Thomas Krogh Photography

Floorballportalen.dk tager alle klubberne i herrernes Select Floorball Liga under lup tidligt i preseason. Det er begrænset hvad der er meldt ud fra de forskellige klubber, derfor må der tages forbehold for at denne optakt ikke er helt opdateret, når du læser den.

Hold: Benløse Floorball Club

Placering i grundspil øst: Nr. 1

Placering i mellemspil: Nr. 1

Topscorer top3 (grundspil + mellemspil):

  1. Mathias Glass 46 points (24 mål + 22 assists)
  2. Jesper Roland 35 points (13 mål + 22 assists)
  3. Mathias de Fries 25 points (17 mål + 8 assists)

LÆS MERE: OVERBLIKKET: Disse klubber har træneren på plads

Kort om sæsonen:

Benløse Floorball Club: Benløse endte på førstepladsen i grundspillet, tre point foran Hvidovre på andenpladsen. Hvidovre var i øvrigt det eneste hold Benløse tabte til i grundspillet. Benløse lukkede kun 23 mål ind på de otte kampe i grundspillet, hvilket var det laveste antal af alle i ligaen. Benløse har i hele denne sæson måtte undvære Mark Bek og Jacob Bøge, begge har været ude med knæskader.

I mellemspillet startede Benløse ud med at tabe til Frederikshavn Blackhawks med 9-5. Den kamp må have været lidt af en øjenåbner for det ellers godt kørende Benløse hold. I den efterfølgende weekend spiller holdet pokal Final 4, og tager pokalmesterskabet. Det bliver til sejre over Vanløse og Sunds der bliver slået i finalen med sikre 8-3. I de resterende kampe i mellemspillet vinder Benløse alle kampe, på nær en kamp mod Hvidovre i slutningen af mellemspillet, hvor de må se sig besejret 5-4.

LÆS MERE: Mathias Glass rykker til SSL!

2020/2021 sæsonen:

Benløse har i mange år haft en god bredde. Primært fordi de har været gode til at sluse unge spillere inde i truppen fra egne rækker. Disse spillere er blevet tilsat enkelte spillere udefra, som har kunne bidrage med rutine og kvalitet. Til den kommende sæson mister Benløse Mathias Glass, der skifter til Höllvikens IF i SSL. Der må derfor kigges efter andre der kan score målene og trække læsset.

Spillere som Jesper Roland, Daniel Mac Cabe og Daniel Nygaard samt Emil Brixager i målet skal alle være med til at agerer vigtige hjørnesten, så andre kan steppe op hjælpe holdet i kampen om DM-titlen. Alle fire nævnte spillere er i øvrigt A-landsholdsspillere, så de ved hvad der kræves på højeste niveau. Spændende skal det blive om en spiller som Simon Møller er klar til at gå ind og leverer 25+ mål eller om Mathias de Fries kan genfinde tidligere tiders offensive pointproduktion. Vigtigst må det dog siges at det succesfulde trænerteam Martin Lytje og David de Fries fortsætter også i den kommende sæson.

Tilgange:

Afgange:

Mathias Glass – Höllvikens IBF (SSL, Sverige)