Status: Brønderslev Hot Shots FC

Foto: Thomas Krogh Photography

Floorballportalen.dk tager alle klubberne i herrernes Select Floorball Liga under lup tidligt i preseason. Det er begrænset hvad der er meldt ud fra de forskellige klubber, derfor må der tages forbehold for at denne optakt ikke er helt opdateret, når du læser den.

Hold: Brønderslev Hot Shots FC

Placering i grundspil vest: Nr. 5

Placering i op- og nedrykningsspil vest: Nr. 1

Topscorer top3 (grundspil + mellemspil):

  1. Niklas Sahlman 22 points (17 mål + 5 assister)
  2. Lauri Berg 18 points (12 mål + 6 assister)
  3. Ilmari Lehtinen 14 points (5 mål + 9 assister)

LÆS MERE: OVERBLIKKET: Disse klubber har træneren på plads

Kort om sæsonen:

Inden sæsonstart blev Brønderslev nærmest invaderet af en finsk hær af spillere, der skulle styrke det altid ambitiøse Brønderslev mandskab. Faktum var dog at de mange finnere, kun var en del af holdet i efteråret. Hvad baggrunden for den kortsigtede løsning har været skal vi lade være usagt, men når man kigger på bredden har det været en kærkommen forstærkning. Det må derfor også have været lidt skuffende at Brønderslev kun endte på en femteplads i liga vest og måtte i op- og nedrykningsspil i foråret. Hot Shots sluttede hele fem points efter det unge SEIF Tornados hold.

I foråret var det et noget smallere hold Brønderslev stillede op med. Træner Jarkko Rinne, måtte træde ind på banen og agere spillende træner i nogle kampe. Ikke optimalt. Ikke desto mindre blev der nu plads til Brønderslevs unge spillere og det betalte sig. Hot Shots gik lidt overraskende ubesejret igennem kvalifikationsspillet i foråret.

2020/2021 sæsonen:

Der er grøde i ungdomsfloorballen i Brønderslev, spørgsmålet er bare om de næste ungdomstalenter er et par år væk endnu? Det må forventes at der igen ankommer et par udlændinge til Brønderslev truppen inden den kommende sæson, ellers ser fundamentet unægteligt lidt spinkelt ud med tanke på der, venter kampe mod Sunds, Frederikshavn og Strandby.

Jarkko Rinne kunne godt ligne en god mand at fortsætte med i det nordjyske, hans forbindelser til Finland og Sverige kan være brugbare og så er han også en dygtig ungdomstræner, der kan tage hånd om de unge spillere i Brønderslevs trup.

Tilgange:

Afgange:

Christoffer Visti – Sjælland?