Status hos FD del 1: – Vi er i en forandringsfase

Foto: Privat

Sommerferien nærmer sig og der er sket mange store ting i foråret hos Floorball Danmark. Derfor har Floorballportalen.dk haft en snak med sekretariatschef Carsten Provstgaard, om hvordan tilstanden er hos floorballsportens administrative organ.

Carsten Provstgaard har siddet, som sekretariatschef hos Floorball Danmark siden februar i år. På den tid er der sket store forandring blandt andet i medarbejderstaben, som lige nu kun tæller tre person, men som skal op på fire i alt inden alt for længe:

– Sekretariatet er i en forandringsfase, hvor der arbejdes på at gå fra et primært driftssekretariat til at blive et udviklingssekretariat. Vi skal gerne tænke udvikling før noget andet, og vi skal komme tættere på klubberne, og understøtte deres behov. Kontoret er pt. nomineret til fire fuldtidsstillinger, indleder Carsten Provstgaard.

Men hvilke opgaver sidder de ansatte med i det daglige arbejde for at hjælpe klubberne på bedst mulig måde?

– Cecilia Di Nardo sidder som Sportskonsulent, og tager sig af alle talenthold, landshold og er i gang med at udarbejde Floorball Danmarks ATK. Der er rigtige mange spændende tanker om den videre talentudvikling i Floorball Danmark, som bliver spændende at følge over den kommende tid.

– Maria Kennedy sidder som projektleder på Bevæg Dig For Livet Floorball, og arbejder i det daglige tæt sammen med DGI, hvor der i projektet er ansat seks halvtids floorball konsulenter og en projektleder hos DGI. Maria startede 1/3 og har gjort et kæmpe stykke arbejde med at få projektet udover rampen.

– Vi er i gang med en ansættelsesproces for at finde en udviklingskonsulent. Udviklingskonsulenten kommer til at arbejde med Floorball Danmarks uddannelse, ungdomsstruktur og dommerudvikling, hvor forventningen er at vi skal løfte det til det næste niveau.

– Til sidst sidder jeg som sekretariatschef. Jeg har det daglige ansvar for Floorball Danmark og skal sikre at vi blandt andet lever op til den strategiaftale vi har lavet med DIF. Dertil kommer sparringen med Floorball Danmarks bestyrelse, partnerskabsaftaler, personaleledelse, økonomi, dialog med klubformænd, andre interessenter, samarbejde med IKC og forsøger at gribe alle de bolde der bliver kastet op.

Dette var første del, anden del kommer i morgen, her på Floorballportalen.dk