Status hos FD del 4: – Forbundet og klubber skal være i sync om strategien

Foto: Privat

Sommerferien nærmer sig og der er sket mange store ting i foråret hos Floorball Danmark. Derfor har Floorballportalen.dk haft en snak med sekretariatschef Carsten Provstgaard, om hvordan tilstanden er hos floorballsportens administrative organ.

Dette er fjerde og sidste del af interviewet.

Kidzliga har vist sig som et fremragende koncept for at skabe store oplevelser hos de yngste floorballspillere rundt om i landet, og det er planen at klubberne skal inddrages endnu mere i processen fremadrettet, så Floorball Danmark og klubber sammen får skabt den næste store koncept-succes til gavn for floorballsporten:

LÆS MERE: Status hos FD del 1: – Vi er i en forandringsfase

– I efteråret tager Floorball Danmark, sammen med DIF, gang i strategiprocessen fra 2022. I processen vil klubber, interessenter mv. inddrages, således at den strategi der ligges for forbundet, også er i sync med klubberne. Strategien skal blandt andet indeholde hvordan vi kommer tættere på klubberne og hvilke koncepter der på bedst mulig måde kan understøtte udviklingen af Floorball i Danmark.

– Det er derfor afgørende for de strategiske beslutninger der skal tages fra forbundets side, at klubberne er i samspil med de tiltag der kommer. Derfor har forbundet en klar tanke på hvordan det vil ske!

LÆS MERE: Status hos FD del 2: – Mere udvikling end brandslukning

Floorball Danmark præsenterede i starten af juni måned en TV-aftale med Sport-live, hvor otte af efterårets herreliga kampe vil blive vist på TV. Der er dog også positive tendenser omkring landsholdene:

– Der ligger en aftale for landsholdene for 2020, hvor VM-kvalifikationen indgik i. Aftalen for 2021 og frem arbejdes der stadig på. Der er dog ingen tvivl om at Frederikshavn Kommune, DR, Arena Nord og Floorball Danmark er glade for aftalen, og vi arbejder derfor efter samme mål om at få vist endnu mere landsholdsfloorball på DR.

I relation til TV-aftalen med DR og Sport-live vil Carsten Provstgaard ikke afvise at man i fremtiden kunne kigge ind i et samarbejde med klubberne om at skabe og forbedre rammerne for streaming af kampene, som flere klubber allerede gør via Facebook:

LÆS MERE: Status hos FD del 3: – Vi skal have flere klubber ind i turneringen

– Det er en god idé og skal undersøges nærmere om der kan laves en fælles produkt. Til at starte med, kan vi drage nytte af de erfaringer vi kommer til at få med SportLive.

Derudover bliver det nemmere med MVP APP at følge kampene, og det kan måske frigøre klubbens facebookopdatering, således ressourcerne kan bruges på at blive bedre på kampafviklingen.

Dette var sidste del af interviewet med Carsten Provstgaard, som er sekretariatschef hos Floorball Danmark