Status på Select Floorball Liga nedrykkerne

Foto: Sydsjællands Floorball Club

I vest valgte det hårdt kæmpende Aalborg Flyers hold, at rykke en række ned. De havde lidt svært ved at følge med resten af rækken, men sluttede faktisk super godt af, med nogle af deres bedste kampe i slutningen af sæsonen. Det bliver et absolut stærkt 1. Div. hold.

LÆS MERE: RYGTEBØRSEN 29/4

Det betyder så at der er fire hold tilbage, AaB Floorball, Frederikshavn Blackhawks, Herning Pirates samt Århus FK.

Strukturen kendes ikke endnu.

I øst har Lyngby valgt at rykke ned i 2. Div. i den kommende sæson. Lyngby var også et af de hold som havde det meget svært, specielt efter at de mistede deres keeper samt topscorer til Rødovre. Holdet er dog super gode til at rejse sig igen, de har en stærk mentalitet og gejst. Trods deres smalle trup, så bliver de et stærkt hold i 2. Div.

LÆS MERE: Holdene til damernes Select Floorball Liga 20/21

Et andet hold som også har valgt at rykke ned, er overraskende nok Sydsjælland. Holdet er absolut et af de stærke hold, som har gjort det ret godt i ligaen, men hvad er så grunden til valget. Et gæt er at holdets keeper Sabrina Haugsted er på vej væk, så holdet der heller ikke har så mange spillere i truppen, er lidt i bekneb på den front – det er ikke bekræftet. Endnu et super stærkt hold som skal spille 2. Div. 

Øst består nu af 13 hold, strukturen vender vi tilbage til.