Status: Sunds Seahawks

Foto: Thomas Krogh Photography

Floorballportalen.dk tager alle klubberne i herrernes Select Floorball Liga under lup tidligt i preseason. Det er begrænset hvad der er meldt ud fra de forskellige klubber, derfor må der tages forbehold for at denne optakt ikke er helt opdateret, når du læser den.

Hold: Sunds Seahawks

Placering i grundspil vest: Nr. 2

Placering i mellemspillet: Nr. 4

Topscorer top3 (grundspil + mellemspil):

  1. Mikkel Skov 62 points (32 mål + 30 assister)
  2. Morten Handgaard 33 points (15 mål + 18 assister)
  3. Kristoffer Handgaard 30 points (25 mål + 5 assister)

LÆS MERE: OVERBLIKKET: Disse klubber har træneren på plads

Kort om sæsonen:

Sunds har længe været lige ved og næsten i forhold til at vinde Danmarksmesterskabet. De fik dog en form for forløsning for et par år siden, da de vandt Pokalturneringen. Det stærke mandskab fra Midtjylland havde dog nok håbet på mere i denne sæson. De indledte sæsonen med et nederlag til Frederikshavn Blackhawks, men derfra så de sig ikke tilbage og vandt de resterende syv kampe i grundspillet. Det gav dem en andenplads á point med Blackhawks der var foran på en bedre målscorer. Et godkendt efterår for det ambitiøse mandskab.

I mellemspillet blev det dog ingenlunde som de havde håbet på i Sunds. Nederlag og svingende præstationer gjorde at de skulle ud i en vild slutspurt for at få chancen for at kvalificere sig til semifinalerne. Missionen finder vi aldrig ud af om lykkedes. Sunds lå inden sidste runde i mellemspillet, som aldrig blev spillet, nummer fire og dermed til en semifinale, men i sidste runde ventede der en svær opgave på udebane mod Benløse.

LÆS MERE: Lytje og de Fries fortsætter i Benløse FC

2020/2021 sæsonen:

Hvad skal næste sæson bringe for Sunds? De har alle brikkerne til at sætte noget rigtig spændende sammen. De har superstjernen Mikkel Skov, og en god bredde af rigtig dygtige spillere der alle har topniveau, der er landsholdet værdig. Man ønsker sig nok et højere bundniveau og dermed bedre forudsætninger for at vinde marginalerne over sin side i de tætte kampe.

Handgaard brødrene trådte et skridt op i denne sæson, det skal de holde fast i i den kommende sæson. Hvad med Søren Holm? Den rutinerede og robuste center, har tidligere sat mange points på tavlen, er han løbet tør for energi, eller kan han finde ny motivation til et push mod DM-guldet?

Tilgange:

Afgange: