Status: Vanløse Floorball

Foto: Thomas Krogh Photography

Floorballportalen.dk tager alle klubberne i herrernes Select Floorball Liga under lup tidligt i preseason. Det er begrænset hvad der er meldt ud fra de forskellige klubber, derfor må der tages forbehold for at denne optakt ikke er helt opdateret, når du læser den.

Hold: Vanløse Floorball

Placering i grundspil øst: Nr. 5

Placering i op- og nedrykningsspil: Nr. 2

Topscorer top3 (grundspil + mellemspil):

  1. Nicolai Børner 10 (8 mål + 2 assister)
  2. Daniel Hedegaard 9 points (4 mål + 5 assister)
  3. Simon Lehnert 6 points (3 mål + 3 assister)

LÆS MERE: Vanløse skal have ny træner

Kort om sæsonen:

Vanløse Floorball havde et hårdt grundspil, hvor det unge hold kun fik en enkelt sejr over Rødovre, men endte med en dårligere indbyrdes statistik, og derfor endte på 5. pladsen i liga øst. Der var en tendens i Vanløses kampe mod top3 holdene Benløse, Hvidovere og Copenhagen. De tabte relativt stort i sæsonens første møde, for i returopgørene at yde langt bedre modstand. Vanløses højdepunkt i sæsonen var at kvalificerer sig til Final 4. Det gjorde efter de slog Copenhagen ud i kvartfinalen, med 3-2. I pokalsemifinalen blev Benløses senere pokalmestre, som forventet en for stor mundfuld. Det blev dog til en flot og utrolig underholdene kamp, som Benløse endte med at vinde med 11-7.

I op og nedrykningsspillet er Vanløse et niveau eller to over de øvrige hold i boldomgang og tekniskkunnen. I de fleste kampe har holdet godt styr på de øvrige hold, der kommer dog også udfald undervejs, hvor det unge mandskab taber nogle points hist og her. De var dog aldrig i farer for at rykke ned og på den måde kan det konkluderes at Vanløse sluttede sæsonen af med en godkendt præstation i den sidste halvdel af sæsonen.

LÆS MERE: OVERBLIKKET: Disse klubber har træneren på plads

2020/2021 sæsonen:

Det skal blive spændende at følge Vanløses unge mandskab. De har de sidste par sæsoner vist stigende bundniveau, og kan når de rammer dagen, spille lige op med de bedste. Det hele står og falder med landsholdsbacken Simon Lehnert. Han er krumtappen i forsvaret, og samtidig er det også ham der skal sætte spillet fremad i banen. En spiller der til trods for hans kun 19 år, i virkeligheden nok er klar til en større klub, men stædigt holder fast i kærligheden til sin barndomsklub. Offensiven skal komme fra lille hurtige Nicolai Børner, der med sin vilje og fighterevner skal være ham der fremprovokerer boldtab af modstanderen højt i banen. Flere unge spillere står på spring til at for alvor at træde ind på ligascenen og være afgørende, det kan blive i den kommende sæson?

Marck Lundberg er efter 4,5 år som Vanløse-træner væk. Et spændende tilbud fra Allsvenskan fik lokkede den dygtige svensker med de store spillermeriter væk fra Damhussøen. Et stort hul skal nu lukkes af Vanløseledelsen.

Tilgange:

Afgange:

Marck Lundberg(træner) – Åstorp/Kviddinge(Sverige)