Stefan Dines: – Stor tro på egne evner

Foto: Thomas Krogh Photography

AaB Floorball spillede sig i damernes pokalfinale ved, at besejre rivalerne fra Frederikshavn Blackhawks. Sejren kom i hus efter en stærk præstation, hvor holdet efter en lidt skidt 1. periode viste en flot moral. Cheftræner, Stefan Dines, sætter følgende ord på kampen:

– Jeg synes det er en kamp, hvor vi er lidt svingende i første periode. Vi har gode momenter, men også knap så gode i 1. periode!

Synes egentlig, at vi fra 2. periode og frem kun forbedrer os og det er meget positiv frem mod kampen i morgen!

Som Stefan Dines fortæller ovenfor, så havde AaB visse problemer i 1. periode mod Frederikshavn og var flere gange på hælene. Det blev der rettet op på i pausen:

– Vi kommer ikke helt til, at hænge rigtig sammen i presset, og det er egentlig bare de små aftaler vi får rettet op på og timet det bedre.

Copenhagen FC står overfor AaB i finalen og det er en modstander cheftræneren har stor respekt for, men udtrykker samtidig at holdet har en stor tro på egne evner:

– De har en stærk trup, og når man læser om folks meninger, så skriver alle, at Copenhagen vinder – Så presset må være på dem!

Vi har respekt for morgendagens modstander, men vi har også en tro på os selv og tror vi efter kampen kan stå med pokalen!