Stefan Dines: – Vi er ikke der hvor vi gerne vil være

Stefan Dines (træner for Aab Floorball) efter sejren i pokafinalen 2020. Foto: Thomas Krogh Photography

AaB Floorball har vundet fire ud af seks kampe i Select Kvinde Floorball Ligaen, og har fået en fornuftig start på sæsonen, hvor der allerede er blevet spillet flere tætte kampe mod de to andre tophold, Århus FK og Frederikshavn Blackhawks.

Og det offensive fejler heller ikke noget hos AaB, der på nuværende tidspunkt, med sine 57 mål scoret i 6 kampe, er det mest scorende hold. Cheftræner Stefan Dines er også nogenlunde tilfreds, men er dog lidt ærgerlig over det tidlige exit i pokalturneringen.

– Min følelse af sæsonstarten var egentlig fornuftig. Vi havde tre træningskampe inden pokalkampen mod ÅFK, men hvor ÅFK vandt fortjent og vores præstation var ikke god.

Og noget af det der har været udfordrende indtil nu, er fremmødet til træning, hvilket også gør det svært at få holdet spillet sammen. Dog er han godt tilfreds med den indsats der bliver lagt for dagen til træning:

– Vores sæsonstart har desværre været ramt af ikke stort træningsfremmøde. Det har selvfølgelig også gjort, at vi desværre slet ikke står hvor vi burde eller kunne stå. Det er ærgerligt, men jeg synes dem der har været der, har lagt en god indsats i tingene. Det kan man ikke sætte en finger på, men det er klart man håber på bedre fremmøde til træning i fremtiden.

Ved første øjekast ser holdet måske en lille smule anderledes ud end sidste sæson, men ifølge Stefan Dines skyldes det primært skader.

– Truppen ligner egentlig meget den samme som sidste sæson. Vi har en der er gravid, som måske kan nå at komme tilbage inden sæsonen er færdig og en der er på udlandsophold som kommer igen i december. Men udover det har vi været lidt uheldige med skavanker og sygdom.

Heldigvis er der også kommet nogen spillere tilbage, hvilket har været meget positivt for holdet

– Vi har fået nogen gode spillere ind i truppen i Anna Nygaard og Freja Sørensen, begge efter pause, men tydeligt at det er godt for vores trup de er kommet.

Stefan Dines er optimistisk omkring resten af sæsonen, men har samtidig stor respekt for deres modstandere, der begge ser stærke ud. Han tror dog specielt at kampene mod Blackhawks kan blive rigtig spændende.

– Da jeg var oppe og se den første kamp imellem Blackhawks og ÅFK, så var jeg ikke i tvivl om at Blackhawks ville have noget at byde på i denne sæson, også selvom der gik mange rygter på, hvordan truppen så ud deroppe. Jeg føler, at selvom vi ikke står hvor vi kunne, så er vi Close-up med Blackhawks, men ÅFK må siges at være et par skridt foran både os og Blackhawks på nuværende tidspunkt.