Stefan Dines: – Vi udviser kynisme i begge ender

Stefan Dines (træner for Aab Floorball) efter sejren i pokafinalen 2020. Foto: Thomas Krogh Photography

AaB Floorball hentede, søndag, en flot sejr på udebane mod Frederikshavn Blackhawks i Select Kvinde Floorball Ligaen – Sejren kom efter to nederlag i træk til rækkens tophold. Cheftræner for AaB Floorball, Stefan Dines, var naturligvis tilfreds med resultatet og fremhæver især holdets kynisme i begge ender:

– Jeg synes i dagens (Søndag red.) kamp, at det er vores skarphed der afgøre kampen. Jeg sagde efter 1. kamp, at vores kynisme i begge ender skulle forbedres – Det blev lidt bedre i torsdags og i dag (Søndag red.) lykkes det så meget, at vi fortjener sejren.

Der skulle dog et mindre comeback til før sejren kom i hus for AaB Floorball. Stillingen inden de sidste tyve minutter var 5-4 til Frederikshavn Blackhawks, hvorfor Stefan (Dines red.) måtte lave et par små justeringer i pausen, hvilket gav pote:

– Det er små ændringer vi laver til 3. periode. Vi havde fået bedre styr på deres opspil, som gav lidt mere pote i 3. periode. Kædejusteringerne vi laver med et par minutter tilbage af 2. periode fik også en afgørende betydning for kampens udfald.

Genstarten af Danmarksturneringen har for AaBs vedkommende budt på to nederlag og en enkelt sejr i Select Kvinde Floorball Ligaen. Nederlaget i den første kamp mod Frederikshavn Blackhawks tilskriver Stefan (Dines red.) manglende fokus på det taktiske og uddyber her:

– Vi har haft fokus på det fysiske, og så har vi haft fokus på tekniske og bare været glade for, at komme i gang igen. Det var måske det der kostede i 1. kamp, at vi ikke havde haft mere fokus på det taktiske, men det må vi, som trænere, tage på vores kappe. Det vigtigste af alt er, at vi kan se vi bevæger os i den rigtige retning og laver fremskridt.