Stor Århus FK-forløsning efter sejr over AaB Floorball

Foto: Thomas Krogh Photography

Det blev som forudset en utrolig tæt affære, mellem to helt lige hold, hvor tredje gang blev lykkens gang for Århus FK mod AaB Floorball

AaB havde lidt udfordringer rent teknisk allerede fra start, så det var et tændt ÅFK hold, der kom bedst fra start. Men trods den gode start af ÅFK, så var det AaB som først kom på måltavlen.
Blot minuttet efter fik gæsterne en 5 min. udv., men her stod gæsterne rigtigt godt defensivt, og fik holdt Århusianerne fra at score.

LÆS MERE: Dameligaen: Søndagens kampe i tal

AaB valgte at satse mere offensivt i 2. periode, hvor de fik sat mere tempo på, hvilket gav ÅFK defensiven lidt udfordringer, og så stod den 0-2 til AaB.
Den offensive satsning hos gæsterne, kostede så på den defensive front, og på blot fire minutter fik hjemmeholdet vendt kampen med tre mål, og så var ÅFK lige pludselig foran 3-2.
AaB justerede løbende under kampen, og gik bl.a. ned på færre spillere i slutningen af 2. periode, samtidig med at de fik lagt et tryk på ÅFK, hvilket resulterede i to mål til gæsterne, og så var det lige pludselig AaB som igen kom foran 3-5.

Det var en kamp som bare bølgede frem og tilbage, og selvom at AaB igen øgede deres føring til 3-6, så fik ÅFK igen sat en scoring ind blot 20 sekunder efter. Kampen var stadig åben.

Der blev lidt stilstand indtil midten af 3. periode, hvor der blev fightet i nogle gode dueller. Hjemmeholdet fik sat to scoringer på under to minutter og dermed udlignet kampen til 6-6.

Efterfølgende fik først AaB en 2 minutters udvisning, hvilket ÅFK udnyttede, og med 5 min. tilbage af kampen var hjemmeholdet i front med 7-6.

Med lidt over to minutter tilbage af kampen var det så hjemmeholdets tur til at få en udvisning. Denne mulighed udnyttede AaB til en udligning til 7-7, med kun 20 sekunder tilbage af kampen. Derfor måtte kampen i overtid.

Gæsterne måtte starte overtiden i undertal, hvilket ÅFK ikke fik udnyttet. Men fire minutter inde i overtiden, sendte Århus FKs Kristine Møller Sørensen bolden i nettet, og hjemmeholdet kunne tage sæsonens første sejr, over rivalerne fra AaB Floorball.