Strandby slog Brønderslev i tæt match

Foto: Strandby Tornados

Der rent Select Floorball Liga møde i den vestlige halvdel af pokalturneringen fredag aften, da Strandby Tornados på hjemmebane tog i mod Brønderslev Hot Shots FC.

Det blev en kamp på marginale i mellem de to mandskaber, der ikke gav meget plads væk. Derfor havde dagens to keepere heller ikke særlig mange skud i mod sig.

Strandby kom bedste fra start da Jacob Olsen sendte bolden i kassen efter kun fem minutters spil. Muligheden for Olsen opstod efter et dårligt opspil fra gæsternes side af.

LÆS MERE: Highlights: Blackhawks – Seahawks

I anden periode fortsatte skyttegravskrigen, og derfor var det næsten logisk at der måtte komme et mål, som blev rettet af foran mål. Det skete knap fire minutter inde i perioden, da Hot Shots’ Frederik Jensen skød på mål. Her blev bolden rettet af Tornados Andreas Nygaard så den strøg i kassen til en udligning.

Selvmålet rystede dog ikke Strandby sønderligt. Kun 12 sekunder efter rettede Jeppe Hansen et skud fra Frederik Østervang i mål i den anden ende og så var hjemmeholdet igen i teten.

Strandby fortsatte med samme kæde på banen og det gav pote i samme skift. Jeppe Hansen afsluttede på fornemmeste vis en spilvending med at lægge bolden køligt i mål efter en flot fremspilning af Emil Kajgaard.

I tredje periode fik Brønderslev reducerede ved Nicklas Andre til 3-2, men de kom ikke tættere på. Derfor er Strandby videre til 3. runde i pokalturneringen og Brønderslev ude.