Strategisk vigtigt samarbejde i mellem Strandby og Sæby i U18

Foto: Thomas Krogh Photograhy

Strandby Tornados og Sæby Floorball Klub har indgået et samarbejde omkring deres U18 hold til den kommende sæson. Det bliver således et holdfællesskab, for at kunne tilbyde de ældste ungdomsspillere bedre forhold.

Normalvis vil begge klubber godt kunne stille hold i rækken, men bredden er ikke så god, og derfor giver dette samarbejde rigtig god mening for begge klubber, der meget gerne vil holde på de bedste ungdomsspillere, for at kunne brødføde deres bedste herrehold med spillere i fremtiden.

LÆS MERE: Ny cheftræner til SEIF Tornados

Strandby er allerede i Select Floorball Ligaen i mens Sæby Floorball Klub i den kommende sæson spiller i 2.division. Ambitionen er dog at Sæby inden for de kommende sæsoner skal rykke op i 1.division.

Sæby FK har en meget talentfuld årgang 2004, som senest vandt Landsstævnets U15 række i 2019.

Udover at kunne tilbyde spillerne bedre træningsmuligheder, er der i Frederikshavn masser talentsportsklasser fra 7. klassetrin der tilbyder floorballtræning i skoletiden. Derfor er ungdomskonsulent Jonas Risom også glad for samarbejdet:

LÆS MERE: Status: SEIF Tornados

– Det er vigtigt, at spillerne i klubberne, men også spillere fra andre klubber, ved, at man kan spille floorball på højt niveau i både Sæby og Strandby. Vi har en unik mulighed for at spille hinanden gode og gøre begge klubber mere attraktiv at spille i. Det gælder spillere af egen avl, men også de spillere som måske søger andre udfordringer rundt om i landet. Det er vigtigt, at vi får sat os på landkortet, så oplandsklubberne i Frederikshavn Kommune ikke bliver glemt. Til en normal holdtræning i klubberne glemmer man ofte den individuelle træning, grundig fysisk træning samt en udvikling af spillernes koordination og smidighed. Her kommer morgentræninger samt andre tilbud fra talentsportsklasserne og sportsklasserne på ungdomsuddannelserne ind i billedet, fortæller Jonas Risom til Kanalfrederikshavn.dk