Sunds Seahawks bekræfter dobbelt svensk tilgang

Joel von Reis (nr. 65) jubler efter en scoring i SSL 20/21. Foto: Adam Troy

Der har været helt stille omkring Sunds Seahawks i Select Herre Floorball Ligaen, siden det midtjyske mandskab valgte at trække sig kort inde i mellemspillet i foråret. Hen over sommeren opstod der dog et ganske interessant rygte, som Floorballportalen.dk også bragte, omkring en mulig tilgang af SSL-spilleren Joel Von Reis fra FC Helsingborg.

Det rygte viser sig nu at være korrekt og Sunds cheftræner Mathias Nordmann bekræfter over for Floorballportalen.dk at Von Reis er at finde i det midjyske de kommende to sæsoner:

– Joel kontaktede Sunds for at spille floorball, da hans kæreste har fået en kontrakt med Herning-Ikast håndbold, hvorfor vores aftale med Joel er i minimum 2 år.

Udover Joel Von Reis, styrkes det Seahawkstruppen også af en anden svensker. En gammel kending af dansk floorball. Johan Selleby trækker i den sorte trøje, fortæller Mathias Nordmann:

LÆS MERE: Rygtebørsen: – Avis sender SSL spiller til Danmark

– Johan har spillet i Team Aarhus, og da divisionsfloorball lukkede, og ligafloorball forblev åbent startede Johan lige før nytår, så han er ikke helt så ny for os, som for jer. Jeg forventer Johan kommer til at blive vigtig for os. Han er i god form, han har et godt overblik, og så gør han tingene simpelt.

Mathias Nordmann fortæller at man ikke forventer Joel Von Reis i aktion på banen før efter nytår, da den svenske all-round spiller er knæskadet pt. Han vil dog bidrage til holdet uden for banen:

– Joel er lige kommet, og han er startet med at se, hvordan vi gør tingene. Jeg forventer, at han kan komme med et helt nyt syn på holdet, og forhåbentligt se nogen ting, vi ikke har været opmærksomme på. Derudover kommer han til at få nogle taktiske elementer han især skal have fokus på, så vi formentlig kan få nogle nye inputs.

– Vi ved ikke hvornår Joel er klar igen, det kan være efter nytår, og det kan være til den nye sæson, det må tiden vise. Joel har spillet i den bedste liga i verden, og jeg forventer selvklart, at han kan give en ny dimension til vores hold, men hvornår er uvist.