Sunds Seahawks: – Der var ikke noget vi hellere ville end at spille

Foto: Sunds Seahawks

Sunds Seahawks bakker 100% op om den coronaprotokol der er lavet i fællesskab med Floorball Danmark og de øvrige ligaklubber. Det gjorde den midtjyske klub klart på det møde der blev afholdt i mandags oven på de sidste par ugers debat om den snarlige genstart.

LÆS MERE: Benløse FC: – Vi er klar over det indebærer en risiko

Men i midtjylland ser man dog med noget større bekymring på genstarten end nogle af de øvrige klubber, også selvom det er en skidt situation floorballsporten befinder sig i, med nedlukningen, fortæller bestyrelsesformand Almind Spelling til Floorballportalen.dk:

– Sunds Seahawks FC støtter op om håbet til en snarlig genstart af floorballsæsonen; men er samtidig meget bekymrede for risikoen ved at mødes på kryds og tværs i en tid, hvor der manes til tålmodighed og isolation. Vi anerkender fuldt ud Floorball Danmark og klubbernes protokol til afvikling af kampe (og træning), som et forsøg på at minimere de risici, der er forbundet ved at mødes.

LÆS MERE: Sunds Seahawks: – Hvis vi spiller, er det under protest

– Isoleret set skader det floorballsporten ikke at spille, hvilket gælder på alle niveauer; men vi har med mennesker at gøre, der udover floorball også har andre snitflader, der skal tages hensyn til – det gælder især familie, arbejde og til dels studier. Her har flertallet af Sunds Seahawks FC’s ligaspillere samt frivillige meldt ud, at de ikke under de nuværende forhold vil spille med risiko for at bringe covid-19 videre.

I Sunds Seahawks står man dog klar til at spille, lige så snart de nuværende restriktioner lempes siger Almind Spelling:

– Der var ikke noget, vi hellere ville end at spille, så lad os nu få en melding fra Folketinget, der fortæller, at vi kan træde ud af isolationsmiljøet og igen få lov at samles i lidt større forsamlinger.

LÆS MERE: Ligaklubber: – Vi har lavet aftale om forsvarlig opstart!

– Floorball fylder rigtig, rigtig meget i Sunds, og vi ser også med bekymring på fremtiden i forhold til såvel medlemstal og økonomi. Under disse forhold er vores bekymring og støtte hos det enkelte medlem af klubben, og vi forsøger tålmodigt at se tiden an frem mod et tidspunkt, hvor vi igen kan deltage.