Talentzoom #2

Villads Crawfurd fra Copenhagen FC med bolden i mod Benløse FC i SFL 20/21. Foto: Thomas Krogh Photography

Talentzoom er Floorballportalen.dks artikelserie med fokus på “morgendagens stjerner”. I samarbejde med nogle af landets dygtigste trænere, retter vi fokus på de ældste ungdomsårgange for både drenge og piger. Her zoomer vi ind på de spillere som begår sig i U18 rækken, U19 landsholdene og i ligaerne.

LÆS MERE: Talentzoom #1

Villads Crawfurd

Villads Crawfurd fra Copenhagen FC. Foto: Jakob Carlsen

Navn: Villads Crawfurd

Årgang: 2003

Position: Forward

Fatning: Left

Klub: Copenhagen FC

Om spilleren: Villads Crawfurd besidder en stærk floorballhjerne, hvor spilforståelsen og hans hurtighed, gør at han allerede i år oplever et gennembrud i ligaen for Copenhagen FC. Crawfurd er en stærk presspiller, som har en stor arbejdsradius tilsat en fin teknik er han en rigtig god allround-brik, der kan løse mange forskelligartede opgaver på en floorballbane. Villads Crawfurd har en seriøst tilgang til sin sport, som også har gjort at han er rykket forbi mange der er ældre og større end ham de sidste par år.

Kristian Gadegaard

Kristian Gadegaard i kamp for Sunds Seahawks FC i SFL 20/21. Foto: Helge Overgaard

Navn: Kristian Gadegaard

Årgang: 2004

Position: Wing

Fatning: Right

Klub: Sunds Seahawks

Om spilleren: Kristian Gadegaard er et stort talent, det er der ingen tvivl om. Han er stille som person, men besidder en stor “vinnarskalle” og har høje forventninger til sig selv. Kristian Gadegaard er en rigtig dynamisk spiller, der har rigtig god teknik og evner at spille på meget små områder af banen, til trods for sine kun 16 år har den unge midtjyde også et rigtig godt skud, og fremstår allerede nu som en komplet spiller. Debuten på Sunds’ ligamandskab har han også fået og har i denne sæson spillet mere eller mindre fast med.