Talentzoom #4

Mathias Mikkelsen i kamp for Sunds Seahawks i SFL20/21. Foto: Helge Overgaard

Talentzoom er Floorballportalen.dks artikelserie med fokus på “morgendagens stjerner”. I samarbejde med nogle af landets dygtigste trænere, retter vi fokus på de ældste ungdomsårgange for både drenge og piger. Her zoomer vi ind på de spillere som begår sig i U18 rækken, U19 landsholdene og i ligaerne.

LÆS MERE: Talentzoom #1

Andreas K. Nielsen

Andreas Kielsen Nielsen(tv) i aktion for Rungsted-Hørsholm FK i pokalturneringen mod Copenhagen FC. Foto: Jakob Carlsen

Navn: Andreas K. Nielsen

Årgang: 2003

Position: Målmand

Klub: Rungsted-Hørsholm FK

Om spilleren: Andreas K. Nielsen er ikke særlig stor af statur, men har meget hurtige reflekser. Han kan som type minde lidt om tidligere landsholdsmålmand Alexander Gaihede i sine bevægelser og hurtige reaktioner. Han besidder et godt udkast, og er god til at igangsætte angreb med gode og hurtige udkast. Skal som så mange andre unge keepere arbejde på sin kommunikation med forsvaret, men dette forventes at komme i takt med erfaringen. Har de sidste par sæsoner spillet en del seniorkampe i 1. division.

LÆS MERE: Talentzoom #2

Mathias H. Mikkelsen

Mathias Mikkelsen(tv) i kamp for Sunds Seahawks i SFL20/21. Foto: Helge Overgaard

Navn: Mathias H. Mikkelsen

Årgang: 2004

Position: Målmand

Klub: Sunds Seahawks FC

Om spilleren: Mathias Mikkelsen er kun årgang 2004, men har i denne sæson stået som førstekeeper for Sunds Seahawks i herreligaen. Lidt af en præstation, men også en anerkendelse af hans store potentiale og indstilling. Mathias Mikkelsen er en lille målmand, og lever primært af hans hurtige reflekser. Han er en god igangsætter, blandt andet fordi han har et godt udkast der kan skabe offensiv for sit hold. Skal de kommende år lægge på den mentale del af hans udvikling, så ikke han brænder ud i en tidlig alder.

LÆS MERE: Talentzoom #3