Talentzoom #6

Noa Læsø i kamp for SEIF Tornados ved EFC Floorball Challenge 2020. Foto: EFC Floorball Challenge

Talentzoom er Floorballportalen.dks artikelserie med fokus på “morgendagens stjerner”. I samarbejde med nogle af landets dygtigste trænere, retter vi fokus på de ældste ungdomsårgange for både drenge og piger. Her zoomer vi ind på de spillere som begår sig i U18 rækken, U19 landsholdene og i ligaerne.

LÆS MERE: Talentzoom #3

Valdemar Jarløv

Valdemar Jarløv #17 (mf) i kamp i U18 rækken for Rungsted-Hørsholm FK mod Copenhagen FC. Foto: Jakob Carlsen

Navn: Valdemar Jarløv

Årgang: 2002

Position: Center

Fatning: Left

Klub: Rungsted-Hørsholm FK

Om spilleren: Valdemar Jarløv er vel det man kalder en “late bloomer”. Henover de sidste 2-3 år har han udviklet sig utrolig meget fysisk. Med den voksende fysik er troen på egne evner også vokset. Det betyder at Jarløv nu er en spiller, som ofte anvendes i presspillet og i undertal, fordi hans arbejdsindsats er fremragende. Valdemar Jarløv skal forbedre sin teknik og afslutninger. Spilforståelsen er ganske fin og derfor kan han altid bruges på et hold, fordi han ganske enkelt kan udfylde en lang række forskellige roller. Jarløv har spillet fast i 1. division hos Rungsted-Hørsholm FK de sidste par år og mangler nu blot det sidste skridt op på øverste hylde.

LÆS MERE: Talentzoom #4

Noa Læsø

Noa Læsø i kamp for SEIF Tornados ved EFC Floorball Challenge 2020. Foto: EFC Floorball Challenge

Navn: Noa Læsø

Årgang: 2003

Position: Center

Fatning: Left

Klub: SEIF Tornados

Om spilleren: Noa Læsø er typen, der lader sit spil på banen tale sit eget sprog. Fysisk skal der lægges på, men det kommer også med årene, når han vokser yderligere. Læsø har en ydmyg tilgang til spillet, og arbejder hårdt på at blive bedre. Teknisk er Noa Læsø over gennemsnittet. Hans boldkontrol og teknik, gør at han mestrer mange skud, hvilket gør ham til en alsidig offensivspiller. Selvom han primært fungerer som center, kan Læsø også dække de øvrige forwardpositioner. Har fået sin debut i Select Floorball Ligaen og spiller og træner fast med ligaholdet i Strandby.