Tamminen: – Jeg måtte tage chancen nu

Foto: Facebook

Finske Kalle Tamminen der sammen med Rasmus Engelhardt Frie i december skiftede fra Copenhagen FC i Select Herre Floorball Ligaen til det svenske divisions 2 mandskab Malmhaug IBF fortæller i et interview på den svenske klubs hjemmeside at han følte at han var nød til at tage chancen og prøve sig af i Sverige:

– Jeg følte tidspunktet var det rigtige for mig, at tage skridtet til Sverige nu. Der var allerede snak i sommers om jeg skulle skifte Sverige, men på det tidspunkt gav det ikke rigtig mening for mig.

Dermed bekræfter den finske forward også de rygter, som Floorballportalen.dk bragte om at Tamminen var på vej til Sverige allerede i sommers.

LÆS MERE: Copenhagen FC sender to profiler til Sverige på lån

Også den danske landsholdsmålmand Rasmus Engelhardt Frie er taget til den svenske klub og han fortæller i samme interview at han ser frem til en masse spilletid:

– Det er faktisk mit tredje floorballeventyr i Sverige og i Malmhaug, så jeg kender klubben ret godt. Efter første sæson som målmand på JAS (Junior Allsvenskan. red) og u20, og back up på division1 holdet, tog jeg tilbage et år til Copenhagen i aftale med Hacke(Mattias Hacker Johansson. red), for så at komme tilbage året efter igen som førstemålmand da de rykkede ned til 2. Division og mistede deres førstemålmand. Og nu er jeg her så igen, som førstemålmand og klar på at bidrage en masse.

Du kan se hele interviewet, som foregår på engelsk nedenfor: