Tanja Mørup: – Vi stod godt i defensiven

Jægerspris Underducks holdbillede 21/22. Foto: Jægerspris Underducks

Jægerspris Underducks tabte i søndag eftermiddag ganske hæderligt med 2-10 til de forsvarende danske mestre fra Copenhagen FC i Select Kvinde Floorball Ligaen. En af de spillere, som var med på sidste års vinderhold, Tanja ”Tøffe” Mørup, er i denne sæson skiftet til netop Jægerspris, og hun var fint tilfreds, specielt med det defensive arbejde:

– Jeg synes egentlig at vi bider godt fra os i de første to perioder, ved at stå godt i defensiven og med en Camille i målet der i dag stod en brandkamp.

Og netop defensiven var også noget af det Jægerspris havde snakket om inden kampen, og samt at udnytte de chancer der måtte komme:

LÆS MERE: Klara Fjorder: – Vi skal skabe bedre forudsætninger for os selv

– Vi havde inden kampen snakket meget om det her med at ”holde elastikken”, da Copenhagen bare er sindssygt dygtige til at udnytte den plads man giver dem. Det krydret med at turde gå på omstillingerne, fungerede egentlig ret godt og vi kunne bare mærke at alle ville det i dag.

Og der var da også flere muligheder for at komme på tavlen allerede i første periode, blandt andet et rigtig flot powerplay med en masse afslutninger:

– Chancerne kom også og det gav bare ekstra blod på tanden at vi kunne mærke at vi i perioder faktisk godt kunne lege med.

Men efter to gode perioder, slap kræfterne lidt op i tredje periode og dermed blev der også slækket på aftalerne:

– Desværre bliver vi trætte i 3. periode og her begynder den plads, vi havde snakket om at holde dem fra, at komme. Og det udnytter de jo, DYGTIGE som de er.

LÆS MERE: Dameligaen Øst: Jægerspris UFC – Copenhagen FC i tal

Alt i alt en tilfreds Tøffe, som også er meget positiv omkring de fremtidige opgør:

– Men vi går fra kampen tilfredse med vores indsats og med en tro på, at vi med lidt flere kampe i benene kan sætte lidt flere af de chancer vi får ind – og at kondien holder i alle tre perioder! Og så tror jeg egentlig godt at vi kan drille dem lidt. Vi glæder os i hvert fald allerede til næste gang, for det er jo de her kampe som er fantastisk sjove og lærerige.

Men hvordan er det så at spille mod – og tabe til – mange af de samme holdkammerater, som man næsten lige har drukket champagne og holdt guldfest med?

– Jeg havde glædet mig som et lille barn til at spille mod mine tidligere holdkammerater. Jeg havde håbet på mirakler og frygtet en lussing. Men det gik langt hen ad vejen, som jeg havde turdet håbe på. Og ser frem til at spille mod dem igen i den nære fremtid!

De to hold skal mødes igen om små tre uger.